Загря!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Загря!
Коелги днеска си карам цял ден и даже ходих на планина колата варвеше парно както винаги добро,но излизам вечерта няма и 3км и колата ми загря до червената лампа.парното спря да духа топло,лампата за маслото не ми светна нито пък антифриз имах изтекъл.Дали е термостат и според вас или нещо друго.Става въпрос за 318TDS 97г.Никога досега не се случвало да ми вдигне повече температура от средата(норманото).
А аз умрях от студ по-миналата седмица когато бяха големите снегове.
Асеновград-Пампорово-Смолян и обратно -Смолян-Пампорово-Асеновград около педя сняг буса(МБ но няма да споменавам че е със задно в планината и сняг ) така се охлади ,че и аз покрай него .все едно бях пеш
досега мпс по време на движение не ми беше истивало

досега мпс по време на движение не ми беше истивало

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
виж си термото и помпата .. даже не ги виждаи ами ако скоро си зел колата ги сменяваи .. едното е към 100 кинта другото към 30 че другия път да не направи ПУК и да търсиш глава 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Фабрично им слагат водна помпа с пластмасова перка, като последната се чупи по някое време и става това, което ти се е случило
Купи си на HEPU с метална перка и за няколко години няма да имаш ядове... ако все още е в теб колата след 10 години....
Дано само като е влезнала в червеното не се е случило и нещо по-"хубаво" на двигателя....

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Mollov написа:Фабрично им слагат водна помпа с пластмасова перка, като последната се чупи по някое време и става това, което ти се е случилоКупи си на HEPU с метална перка и за няколко години няма да имаш ядове... ако все още е в теб колата след 10 години....
Дано само като е влезнала в червеното не се е случило и нещо по-"хубаво" на двигателя....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Принципно кат влезе в червеното значи водата е била загряла доста... и щом не ти е въртяла помпата има вероятност температурата да се е повишила още повече.... дано няма нищо сериозно 

8 мнения
• Страница 1 от 1