Помогнете -имам потене на пр. стъкло ,луд съм
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помогнете -имам потене на пр. стъкло ,луд съм
здравейте колеги,от няколко дена забелязах силно потене на пр. стъкло с пуснато парно,пробах и на студено да духа и не става .Мислих си за спукан радиатор ,но нее антифриз,филтъра го сменях пролетта .КОлата е с климатроник и незнам дали не задържа влага някъде .
Кажете каде може да е проблема .

parno
а сега се сетих че филтъра е некакъв Чешки ,да не е от него,също когато купих колата беше свален миклро фитъра ,има ли вероятност да е замърсено вътре и да събира влагата и после да я изпарява.
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
По принцип има ли обдухване на предното стъкло - без значение топъл или студен въздух не би трябвало да се запотява. Т.е. има ли обдухване или да не би слабо да е?
са
има сила вентилатора ,но дори на 3-та степен се потят,снощи ходих до София с 4 човека вътре и съм трил стъклото постоянно,не губи антифриз .
дс
Знае ли някой какво движи клапите за външен приток на въздух ,имах едно пежо и като го пусна да върти въздуха само вътре се потеше яко и се съмнявам в тях.
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Включи си климатика и ще ти изчисти влагата от стъклото много бързо.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- KickingKing
- ентусиаст
-
В това време е нормално бе. Пускаш климатика и бега, ако и тогава не сменяй филтър

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Пролетта си сменял филтър? От тогава го смених два пъти. По наще пътища е ужасно мрусно и прашно и ако караш повечко трябва да го сменяш поне два пъти годишно. Есента като почнаха дъждовете се потеше зверски, но като смених филтъра се оправи. Успех 

дк
Днес го смених ,и за 2-3 часа каране е добре .СТАРИЯ беше много а пред него една лопата с шума и прах ,страшна мизерия за 7 месеца е събрал ,дано е от него,мисля да сложа и горе на входа на парното някаква ситна мрежа за по-едрите боклуци.Благодаря за съветите .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И УМ :!НАТА ,ЧЕ ПОСЛЕ БОЛИ

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
виж как ти е радиатора на парното - ако става в колата като аквариум - смяна брат - то така се почва - първо предното стъкло и т.н. - преживял съм го на друга кола и карах така 2 години докато не стана непоносимо........................поне за това се сещам щом си сменял филтрите , пък пак си има конденз това ще да е
виж как ти е радиатора на парното - ако става в колата като аквариум - смяна брат - то така се почва - първо предното стъкло и т.н. - преживял съм го на друга кола и карах така 2 години докато не стана непоносимо........................поне за това се сещам щом си сменял филтрите , пък пак си има конденз това ще да е

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Сега видях темата ти:
Със сигурност е филтъра, аз го имах този проблем и се оправи като го смених, гадното е, че се оказва, че на нашата замърсена околна среда трябва да се сменя доста по често от колкото препоръчват от БМВ!
Със сигурност е филтъра, аз го имах този проблем и се оправи като го смених, гадното е, че се оказва, че на нашата замърсена околна среда трябва да се сменя доста по често от колкото препоръчват от БМВ!

ЗДР..
Филтъра е наистина смени го и ще се оправи има тема във форума където пише как точно.Май това е линка:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 32&start=0
Весела нова година от мен!
Като купуваш филтъра гледай да е чупещ се по това се познава дали е оригинален
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 32&start=0
Весела нова година от мен!
Като купуваш филтъра гледай да е чупещ се по това се познава дали е оригинален

BMW - всичко за водача
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Biggy написа:Пролетта си сменял филтър? От тогава го смених два пъти. По наще пътища е ужасно мрусно и прашно и ако караш повечко трябва да го сменяш поне два пъти годишно. Есента като почнаха дъждовете се потеше зверски, но като смених филтъра се оправи. Успех
моя е на 1 година и нямам проблеми с запотяване ... можеби и някъде другаде има проблем

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2