трябвами помощт за регистриране на фирма
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
трябвами помощт за регистриране на фирма
хора тука 4ета 4е за некви регистраци на фирми ала бала изкам да регистрирам еоод или оод но ме инересужат последните подробности по регистрациите на тези фирми документи пари кое каде какво що има ли саит кадето пише или някои които може дами обесни как са нещата конкретно ме инересува още ли се внасят 5 бона стартов капитал и тн
благодаря предварително
благодаря предварително

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:наи ве4е ме касаят тия 5 бона
дали се внасят още щото бая кинти са ще се зима на заем
маи4е
5-те бона се внасят веднъж при регистрацията в набирателна сметка, след като излезе ргистрацията и булстата можеш да си ги изтеглиш и сметката я превръщаш в разплащателна като в нея трябва да има минимум 50 лева.
Дано не бъркам наименованията на сметките но това е реда.
Поинтересувай се повече, понеже има нова облекчена процедура за регистрация на фирми, която ще стартира 2008.
Моят съвет обаче е да наемеш човек да сърши тази работа така или иначе след това ще трябва някой да ти оправя счетоводството. Ако искаш драсни на лични ще ти дам телефона на моята счетововдителка тя ще те регистрира ако се разберете.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ние имаме 4ове в сада които ще ни прекара докиментите целия проблем идва в 5 бона за внасянето ина4е балгодаря много
някои ако дава пари срещу лихва да свирка
някои ако дава пари срещу лихва да свирка

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Луд, седи и чакай да мине нова година бре. От 2.1.08 започва дейност Агенцията по вписванията. Съдът вече не пее в градския хор. И таксата ще е само 150 кинта. За капитал не съм сигурен дали ще искат, но погледни сайта им: www.brra.bg . За сега е още тестов, но тия дни ще тръгне. Иначе инфото в него е актуалното. Попрочети, а ако не разбереш нищо - мини през агенцията! Там бачкат едни млади юристки, може да ти излезне късмета. С информацията имам предвид. 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
TheBoss написа:Луд, седи и чакай да мине нова година бре. От 2.1.08 започва дейност Агенцията по вписванията. Съдът вече не пее в градския хор. И таксата ще е само 150 кинта. За капитал не съм сигурен дали ще искат, но погледни сайта им: www.brra.bg . За сега е още тестов, но тия дни ще тръгне. Иначе инфото в него е актуалното. Попрочети, а ако не разбереш нищо - мини през агенцията! Там бачкат едни млади юристки, може да ти излезне късмета. С информацията имам предвид.
мерси сега ще погледна а за инфото както с епознавам после ще изкат сами дами регистрират фирмата

12 мнения
• Страница 1 от 1