е34 ел.проблем
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
е34 ел.проблем
отидох до работата изгасих я и не запали повече.Изтеглих я до вкъщи и 20 дни е паметник.Като дам на контакт ништо по таблото не свети
Ако ниакои може да ме насочи за маистор но да доиде на място колата е в София

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Провери ли акумулатора? На мен вече два пъти ми се скапва тотално и без предупреждение....Подай ток от работеща кола 

....
благодаря ви за саветите,пробах да и дам ток но дори когато и подавам ток вмомента на закачени щипки таблото не свети и не варти мотора клемите са наред утре ште се ровя по вушоните
....
благодаря ви за саветите,пробах да и дам ток но дори когато и подавам ток вмомента на закачени щипки таблото не свети и не варти мотора клемите са наред утре ште се ровя по вушоните
....
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
t_andonov написа:има един бушон в пласмасова кутийка(черна) до акумулатора мисля че е от него проблема
наи вероятно, за да няма никаде ток
провери го да не е изгорял
на плюсовия кабел които тръгва акумолатора по него го търси

===
плафоните светат,алармата работи но на таблото ништо не свети като дам контакт.Не можах да намера бушона за които Stambo_81dg ми казва.
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
и аз го имах същия проблем и се оказа динамото,като дам на контакт по тъблото ни6то не светиши,замериха ми динамото и се оказа че е заминало
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
14 мнения
• Страница 1 от 1