Смесва ли антифриза с маслото? : снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Смесва ли антифриза с маслото? : снимки
Днес развъртях капачката след като я покарах и града и видях това:
,
Дайте идея какво да правя ако е пресякано или е нещо друго.

Дайте идея какво да правя ако е пресякано или е нещо друго.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
ми виж си по пръчката, по капачката може да има някви изпарения ...
ако смесва масло с вода трябва да се пресече маслото
ако смесва масло с вода трябва да се пресече маслото
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
А губиш ли по малко течност - при мен има същото натрупване на пръчката за маслото и капачката на радиатора. Мисля че е от гарнитура на главата, след празниците ще влизам в сервиза, а ще прегледат и главата как е
- kraska
- ентусиаст
-
Не, няма газова и никога не е имала. Интересното е че нивото на маслото ми се покачва,мирише на бензин, като се има впредвид че карам наистина предимно градско и студена. А от друга страна двигателя ми е омаслен, със сигурност гарнитурата на капака ми сълзи от един болт предимно, а понадолу е омаслена, може би от капака на веригата. А масло не харчи 

- betona
- младши ентусиаст
-
А губиш ли по малко течност - при мен има същото натрупване на пръчката за маслото и капачката на радиатора. Мисля че е от гарнитура на главата, след празниците ще влизам в сервиза, а ще прегледат и главата как е
- kraska
- ентусиаст
-
Абе забелязах че все е по един пръст под чертата като е студена, (за антифриза говоря), доливам и пак след дедмица две същата работа.
Ама това не мв притеснява като чета по форумите че всички го имат този "проблем".
Ама това не мв притеснява като чета по форумите че всички го имат този "проблем".
- betona
- младши ентусиаст
-
И при мен загубата на антифриз не е много, ама си мисля че след като имам и аз такава "пяна" на капачката на радиатора и щеката за маслото може да е гарнитура на главата. Ще закарам колата пък ще видя какво ще ми кажат
ре
Обрешков написа:А гори ли ти повечко бензин колицата Краска.Пишеш че ти се покачва маслото. Да не би да ти бърка бензина с маслото. Скъсано платно на помпа.

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
конденза по капачката и миризмата на бензин в маслото са от много къси разстояние и все студена
даже и на щеката за маслото може да имаш на тази част която е над нивото на маслото
Всичко е нормално за зимния сезон не си вкарвайте филми за гарнитури и сервизи ,ако нямате загуба на течност някаква

Всичко е нормално за зимния сезон не си вкарвайте филми за гарнитури и сервизи ,ако нямате загуба на течност някаква

- kraska
- ентусиаст
-
А бе, че ми гори 15/100 градско гори,ама все на по 3-4 км я карам студена, а вечер задръствания, щото требва да мина през целия център да се прибира. А от друга страна среден разход ми даде:
54л за 510км, от които 300 извън града, така че съм се примирил с разхода, поне засега
. Радвам се, че няма нищо тревожно за този конденз, ама се си внушавам че не върви много, ама явно 115 коня са токова, не съм се качвал на друго бмв да преценя разликата. Инжекторите съм пробвал с всякакви добавки да ги отпуша, ефекта е ........ ми никва разлика. Явно двг-то толкова върви с това тежко купе.
Завиждам ви 6 -таци такива
. Само на разхода не ви завиждам в моя случай ако карах такава.
.
54л за 510км, от които 300 извън града, така че съм се примирил с разхода, поне засега

Завиждам ви 6 -таци такива

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2