135i
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
10 мнения
• Страница 1 от 1
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
135i
Не е тайна за по близките ми че няма друга кола в момента която да искам повече от БМВ 135и.
Намерих това филмче, не знам дали е пускано. Акцента на шофьора малко ме дразни но просто като видите тази кола с каква скорост влиза И ИЗЛИЗА от завоите . . не е истина.
http://www.youtube.com/watch?v=Xrk13kldmTE
Колкото и смешно да звучи, истината е че си търся Е36 М3 защото не мога да си позволя 135и.
Намерих това филмче, не знам дали е пускано. Акцента на шофьора малко ме дразни но просто като видите тази кола с каква скорост влиза И ИЗЛИЗА от завоите . . не е истина.
http://www.youtube.com/watch?v=Xrk13kldmTE
Колкото и смешно да звучи, истината е че си търся Е36 М3 защото не мога да си позволя 135и.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Re: 135i
Bustter написа:WeiSTD написа:
Е38 740i маи е по-евтина
Не виждам смисъл в това което написа. Не мисля, че човек който търси 135и или е36 м3 ще се задоволи с е38

А за клипчето... 135и е уникална машинка

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
1-чка купе с М пакет и аз бих се замислил между нея и М3-ка, много красива кола, ама тоя двигател нещо не ме кефи, 3л 2 турбини само 300 коня, дайте на лудия двигател 3 л и две турбини и ще се пускаме с вейрона 

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
bmw325ci написа:1-чка купе с М пакет и аз бих се замислил между нея и М3-ка, много красива кола, ама тоя двигател нещо не ме кефи, 3л 2 турбини само 300 коня, дайте на лудия двигател 3 л и две турбини и ще се пускаме с вейрона
Тоя двигател не те кефи, братле, щото не си го пробвал да видиш за какво иде реч

P.S. Ела ми нагости да покараш моята 335-ка. Сигурен съм, че този двигател ще ти хареса само след няколко завоя

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Plamen_335i написа:bmw325ci написа:1-чка купе с М пакет и аз бих се замислил между нея и М3-ка, много красива кола, ама тоя двигател нещо не ме кефи, 3л 2 турбини само 300 коня, дайте на лудия двигател 3 л и две турбини и ще се пускаме с вейрона
Тоя двигател не те кефи, братле, щото не си го пробвал да видиш за какво иде речОсновното преимущество на този двигател е, че максималния въртящ момент е на лице в много широк диапазон от обороти. Колко производителя могат да се похвалят с такава характеристика на техен двигател? Аз не се сещам за други освен BMW. Моля някой да ме поправи
Познай кой производител спечели "двигател на годината" за 2007ма в 3 категории?...мда, BMW...и с кой двигател по-точно?...мда, точно с битурбото
Познай какво ще има основно под капака на Х6?....даже и по-голям битурбо двигател ще се предлага (осмак, ако не се лъжа). А, що се отнася до турбините, те по-точно са "турбинки" със скромен "boost" и затова изкарват само 300 коня от 3-те литра. Маняците показаха, че не е проблем да ги понапънеш малко с един сравнително евтин чип тунинг и ще видиш мощности от порядъка на 360-370 коня и максимален въртящ момент надхвърлящ 500 Nm. Според мен една "леко пипната" 335/135-ка ще има доста добър шанс на правата срещу, примерно, новата М3-ка. Според мен 135-ката изглежда страхотно и е супер машина за парите си
Очаквам много изненадани собственици на STI-ки и Evo-та по светофарите на света (както стана и с 335-ките)
![]()
P.S. Ела ми нагости да покараш моята 335-ка. Сигурен съм, че този двигател ще ти хареса само след няколко завоя
Кажи само в кой щат си и съм там

Просто мисълта на толкова много мотор в толкова малко кола възбужда в мене много топли емоции. А сега като ще предлагат и шперове и със спортното окачване. . ебем ти и М3ката

А в момента в който АЦ Шницер или Алпина или подобна фирма решат да се правят на 6 без 10 и да надуят бууста с 0.5-1БАР. . . е тогава вече не е за мислене

БИАД Авто-Пазар Тийм
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
bmw325ci написа:тоя двигател нещо не ме кефи, 3л 2 турбини само 300 коня
Да ама кривата на въртящия момент (400 нютона) е почти напълно плоска от около 1500 до 5000 оборота

THE ONE & ONLY E30
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Plamen_335i написа:Illinois - щата на ония корвет с 920те кончета
Че той да не е само един щат с Корвет 920 коня?

Щата го знам само заради един град там на езерото Мишиган. . . със смислената школа по икономика.

Ама ако ти дойда на гости да не се изненадаш . . . аз съм прочут ей така просто да замина на някъде.

БИАД Авто-Пазар Тийм
10 мнения
• Страница 1 от 1