разлепен таван
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tison
- Потребител
-
- Кара: X3 E83 2007
- Мечтае да кара: X6
- Детайли за колата: 3.0 diesel/auto/face/navi
разлепен таван
Тапицерията на тавана ми започна да се отпуска в ъглите и над дръжките на тавана. Възможно ли е това да е от ниски температури или влага. Дали ще се оправи от само себе си при промяна на времето или трябва да се залепи-ако някой знае с какво най-добре?
sound of six cilinders..........
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
залепи си го - дошло му е времето - вземи си от бизонското лепило - онова за обувки - жълто -лайняното-----------сори за описанието ама такова изглежда.........аз поне с него подлепвам.....................абе обущарско лепило май му казват..............
залепи си го - дошло му е времето - вземи си от бизонското лепило - онова за обувки - жълто -лайняното-----------сори за описанието ама такова изглежда.........аз поне с него подлепвам.....................абе обущарско лепило май му казват..............
не е истина как мразя френските коли
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Ако не си пушач и не си переш тавана препоръчвам ти да пробваш да го залепиш с лепило за тапети+С200. Моят вече повече от година така не е мръднал! Успех
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Изгорелият слой под самата тапицерия(в случаят дунапрен) както и да го лепиш, и подлепваш ще ти изкара максимум 1 или 1,5 години. Ако искаш сам да си оправиш нямаш проблеми не е сложно, сваляш целият таван, махаш плата и почистваш дунапрена отдолу до основа(пластмаса), купуваш си плат който ти хареса или еко кожа, вимаш си Прома, една кутия мажеш едната повърхност после другата, залепяш ги изкарваш въздуха, изчакваш 24 часа и монтираш.
Брат ми го направи на негов приятел, за 3 часа. Струваше им 20 кинта, 6 за лепило и 15 за еко кожа(за моя изненада стана дота добре).
П.С. не е квантова физика но ако не си сръчен и търпелив по добре си дай 130 за претапициране
Брат ми го направи на негов приятел, за 3 часа. Струваше им 20 кинта, 6 за лепило и 15 за еко кожа(за моя изненада стана дота добре).
П.С. не е квантова физика но ако не си сръчен и търпелив по добре си дай 130 за претапициране
И налято като я напече-същата работа,защото лепилото омеква и започва да лепне като прясно и по извивките пак увисва-това съм го пробвал.nsbob написа:Изгорелият слой под самата тапицерия(в случаят дунапрен) както и да го лепиш, и подлепваш ще ти изкара максимум 1 или 1,5 години. Ако искаш сам да си оправиш нямаш проблеми не е сложно, сваляш целият таван, махаш плата и почистваш дунапрена отдолу до основа(пластмаса), купуваш си плат който ти хареса или еко кожа, вимаш си Прома, една кутия мажеш едната повърхност после другата, залепяш ги изкарваш въздуха, изчакваш 24 часа и монтираш.
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
моя увисна и като го дръпнах падна целия , купих изкуствена кожа за тавана ама реших че най гот ще стане ако сичко подменя с кожа , сички кори барабар с тавана сега са кожени коства ми 30 лева за кожата и около 15 за лепило , евала на този който го е направил за 3 часа аз мога само да кажа че ми отне поне седмица за всичко понеже тавана има доста гадни чупки и докато го напасна както трябва доста време си играх а половината ми епидермис от пръстите още се регенерира 

BMW 318is
- Andronoff
- триногата
-
аз затуй дадох 80 лева и хората ми я направиха
естествена кожа на тавана и колонките

естествена кожа на тавана и колонките

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
3
изкусвена кожа му е решението. аз сложих светло сива на тавана и малко по тъмна на колонките . стано отлично .мисля че и черна мат ще е добре. работа с кожа - 80 лв.
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
На моето също му се беше разлепил тавана, свалих го целиа залепих му плат и готово стана като нов впрочем аз обработих по същия начин и корите на вратите колонките отпред и одзад също и седалките стана супер оранжево и червено 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
arkadas написа:Ако не си пушач и не си переш тавана препоръчвам ти да пробваш да го залепиш с лепило за тапети+С200. Моят вече повече от година така не е мръднал! Успех
то тов цялото мнение е ясно - аз пуша в колата и никога не съм прал затова тавана. ако влезеш и заложиш живота си че се пуши в тази кола ще съм безкрайно учуден

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2