СПЕШНО ! МНООГО СПЕШНО !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
аз мисля 4е е ванос .. но се пак за пробва на 2000 и 4000 (когато се задеиства6е маи тези обороти бяха) трябва да има някаква разлива в тракането ако изо6то ти работи ...
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Интересното при моя шум в случая е, че ту изчезва-ту се появява.И може и да съм се изразил неправилно.Може да се нарече чука, а не трака.Направо ужас.Като карам колата лекичко изчезва.Като и дам един ластик (ако мога да се изразя така) започва чукането.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
мда и при моя майстор имаше кола с такъв проблем. За да се оправи проблема с тракащи нови повдигачи - което май не е често срещано - според моите скромни наблюдения в сервиза се искат тънки знания на тема бмв. едва ли някой от тук ще ти даде идея... мога да питам ориентировъчно какво е станало с колата с тракащи сменени повдигачи но няма да е много скоро
а и въпрос - какви повдигачи си купи точно?

а и въпрос - какви повдигачи си купи точно?
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Ще чакам отговора ти колега.За повдигачите немога да ти кажа точно какви са, защото не сам гледал.Докато бях при майстора ми се видя една жълта кутия с надпис Macelli или нещо подобно.Не съм 100% сигурен.Нкакви си за БМВ.Той си ги поръчва.Карам го вече трети ден уж да се оправи.Ама не се.Незнам дали е възможно проблема да е другаде.Незнам и защо той изключва като варианти например бутала (някои болт), лагери, маслена помпа да не прави налягане, а само вдига рамене и казва че незнае.Един приятел ги видя и ми каза че можело и да са от VW.
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2