33-35 години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко често го правите?

Анкетата свършва на 04 Яну 2008, 18:50

1 път в седмицата
9
11%
2-4 пъти в седмицата
34
43%
4-7 пъти в седмицата
27
34%
не правя секс
9
11%

Общо гласове : 79
ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Дек 2007, 23:03

Значи само да уточня:
1. Вече си се знаеме с нея, но тя казва че моето не е нормално
2. Свикнал съм й
3. В БГМАМА не е както тук, там сигурно пускат такива теми по 3 пъти на ден
4. Искам само мнение, не съвети
5. Благодаря на всички
:lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 28 Дек 2007, 23:07

Нормалното е 1 път в седмицата за двата пола. Всичко друго което правим в повече е лакомия :mhihi: А всичко друго, което неправим - ...............
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Дек 2007, 23:32

ами... както каза колегата малко по-нагоре .... мойта приятелка не прави ли секс не може да заспи - и мойта е така. така че много зависи от човека и от натоварването му през деня със всякакви работи :) и е истина че романтика много действа :winky: всеки жест на внимание и на нежност е хубаво да го има ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 29 Дек 2007, 0:04

Ами то си показва аз лично писах 2/4 щото няма наистина точна цифра но според мен през ден си е ОК но жените нямат такова мнение
Аз ако си поискам на следващия ден отново отговора е следния
"Мене още си ми е хубаво от снощи" и това е иди ги разбери жените

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Дек 2007, 0:24

Нали си гледал оная реклама с ония пилота, дето "вдига самолета".... давай й Трибестан известно време и ще ви се изравнят желанията ;) ;)

А т'ва да казва, че 4 пъти седмично не е нормално - явно има много различни разбирания... дори и да не сте на по 20 години... по-скоро 4 пъти дневно може да се приеме, че се измества от нормалните граници и възприятия...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Дек 2007, 0:35

Mollov написа:Нали си гледал оная реклама с ония пилота, дето "вдига самолета".... давай й Трибестан известно време и ще ви се изравнят желанията ;) ;)

А т'ва да казва, че 4 пъти седмично не е нормално - явно има много различни разбирания... дори и да не сте на по 20 години... по-скоро 4 пъти дневно може да се приеме, че се измества от нормалните граници и възприятия...
може може :mhihi: :mhihi: заеби го самолета--ако е чуждо тоа самолет нема кацане-- :mhihi: :mhihi: само жената да не прочете--ще видя аз едни самолети :mhihi: :mhihi: :bang: :box: :dummy:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Дек 2007, 1:00

Turbo_Ted написа: .... мойта приятелка не прави ли секс не може да заспи...

предполагам не ходиш на командировки нали ? :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 29 Дек 2007, 1:10

SpUd3r написа:
Turbo_Ted написа: .... мойта приятелка не прави ли секс не може да заспи...

предполагам не ходиш на командировки нали ? :mhihi:
командировам я с мене :mhihi: нали аз съм шефа 8) пък и другото което е, че все по некви готини места съм на командировки и тя много се радва ... тия дни ще се ходи и на Велинград :mhihi: като се замисля е готино да се занимаваш с интериорен дизайн и обзавеждане :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 29 Дек 2007, 1:33

Човече, всеки ще ти каже различни неща... при него как е и т.н. И аз мога да ти кажа при нас как е (32/29 са ни годинките и правим 10 г. брак след 2 месеца), ама каква е файдата? Или искаш или не искаш. И си мисля, че е по-добре на тебе да ти се иска повече, щото ако работата е чак толкоз на зор, с една злобарка работата се оправя ;) Обаче когато жената реве за х** и не го получи, може и да почне да каца на чужди - ма и това не е сигурно, всичко си зависи до отделния човек. Спорът, който водите, е безсмислен - и двамата сте си нормални ;) . Няма такова нещо като колко пъти в седмицата е нормално - понякога нито веднъж, понякога 3 пъти на ден (като ги няма децата). Въобще фактори много. Аз гласувах 2-4, но разликата е два пъти все пак. Честно казано, не ги броя - кога как дойде, важното е и на двамата да е гот!

А, ся се сещам - ми като дойдат гостите от Червен Бряг, к'во правиш?
It's not who You are, it's who You know...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Дек 2007, 2:46

Колега и при мен същият проблем, аз искам 3-4 пъти, тя вика 1-2, пък да не сме се уговаряли предварително, па когато дойдело, па аз само за секс съм мислел, ебах го тия женски не мислят ли и за нас? После викат ми изневеряват мъжете, е как няма, като няма секс, няма любов, съжелявам мили дами ама за мъжете е така, не мисля че е грубо но в нашата ценностна система това е важно и щом искате ние да уважаваме вашата ценностна система мисля, че и вие трябва да уважавате нашата, така че..... :winky:
А и в крайна сметка е полезно от всяка една гледна точка :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Дек 2007, 2:47

Тураш един път,а през останалото време пиеш и слушаш 2-3-4 :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Дек 2007, 3:10

мисля че няма граници и норми за тея неща ... безмислено е даже да спорите ;)

се едно колко пъти е нормално да ям .. да пикая .. да дишам .. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 29 Дек 2007, 4:50

Няма такова нещо като нормален брой пъти седмично. За всеки си е различно! Вие сте си нормална двойка! Нормално е мъжете да си го искаме по-често! Природата така ни е програмирала, макар че има времена когато при жените мерака става по-голям, затова ще ти цитирам част от една книга:

...Като цяло, повечето мъже имат силно желание за секс, а повечето жени - по-слабо.
...Докато навлезе в своите тридесет години, жената често ще се оплаква, че мъжът непрекъснато я насилва да правят секс... Чак когато навлезе в късните си тридесет години, желанието на жената за секс се изравнява с това на мъжа, а често става дори и по-голямо ...природата по този начин подтиква жената още веднъж да роди, преди да започне менопаузата.
...сексуалното желание зависи от коктейла хормони, отделяни от нашия мозък...При жените, комбинирането на такива психологически фактори като доверие, близост и общо усещане за сигурност и спокойствие е необходимо условие, за да може мозъкът им да освободи необходимия химически коктейл. Този коктейл мъжете си го имат винаги и навсякъде.
...Женското желание за секс се влияе чувствително от събитията в живота на жената. Тя няма да се сети за такова нещо като секс, ако... (накратко казвам - ако е притеснена от нещо)...

Средностатистическият мъж винаги има по-голямо желание за секс отколкото средностатистическата жена! Ние винаги сме готови, поради факта, че природата ни е дала повече тестостерон, а и защото за нас секса е като терапия против стреса. Докато при жената, желанието за секс е обвързано с емоционалното й състояние, от нейните проблеми или липсата им.

Вие сте си нормална семейна двойка и това, че единия мисли другия за ненормален е в резултат на неразбиране, че природно така сме устроени и различията между половете са си генетично вродени!
Наслаждавайте се един на друг, а по въпроса с броя пъти, току виж след някоя годинка, тя вземе че го иска по-често от теб :winky:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 29 Дек 2007, 12:27

Всичко е строго индивидуално, нормално е на човек да му се прави секс, а още по-нормално е когато му се прави да си иска!След 10 години ако не си разбрал кои са "слабите" места на жената ......закъсал си го бате ....

Няма жена която да не иска секс, има мъж който незнае как да си го поиска!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

нищо лично ...

Поздрави
:winky: :winky: :winky: :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 29 Дек 2007, 12:31

Няма жена която да не иска секс, има мъж който незнае как да си го поиска!

Много е вярно това ... мен като ме подгони хормона няма не искам .... не я насилвам или нещо подобно, напротив ... правя така, че и на нея да и се ....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата