подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
подлакътник
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
някои пробвал ли се е да си прави САМ подлакътник за колата ...........На 36-цата , пък и за сл модел никак не ми харесват оригиналните- нещо не се връзват с останалата част , не е кат на мерото например- искам да има завършен вид.................по втората употреба само подлакътника , без конзолата струва 150-200 кинта , а то и кнзола трябва , не става с тая , която е варианта без подлакътника............................. а едни лети джанти струвт пак 200лв ,секънд хенд де- по хубаво джантите.............както и да е това е проблем на търсене и предлагане - по скоро го правя заради дизаина .Гледах сайтове на руснаците - баси и яките изпълнениия имат ...................какво ще кажете - то маи тая тема е за тунинга по скоро, ама я пускам тука , защото става въпрос за Е36-ца
то материала пак толкова пара ми излиза , ама нещо ме човърка и искам само да си го направя 
някои пробвал ли се е да си прави САМ подлакътник за колата ...........На 36-цата , пък и за сл модел никак не ми харесват оригиналните- нещо не се връзват с останалата част , не е кат на мерото например- искам да има завършен вид.................по втората употреба само подлакътника , без конзолата струва 150-200 кинта , а то и кнзола трябва , не става с тая , която е варианта без подлакътника............................. а едни лети джанти струвт пак 200лв ,секънд хенд де- по хубаво джантите.............както и да е това е проблем на търсене и предлагане - по скоро го правя заради дизаина .Гледах сайтове на руснаците - баси и яките изпълнениия имат ...................какво ще кажете - то маи тая тема е за тунинга по скоро, ама я пускам тука , защото става въпрос за Е36-ца

не е истина как мразя френските коли
- Andronoff
- триногата
-

кви са тия джанти за 200 лева
кви са тия подлакътници дето не те кефят

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Купих си кожен подлакътник перфектен като нов без драскотина за 150 лв. Преправих си конзолата като махнах пепелника отзад и изрязах вътрешноста му и кората и подлакатника станаха като едно цяло все едно винаги са били там.
А и незнам кое не му харесваш на оригиналния си.
А и незнам кое не му харесваш на оригиналния си.
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Re: подлакътник
mamintaiko написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
някои пробвал ли се е да си прави САМ подлакътник за колата ...........На 36-цата , пък и за сл модел никак не ми харесват оригиналните- нещо не се връзват с останалата част , не е кат на мерото например- искам да има завършен вид.................по втората употреба само подлакътника , без конзолата струва 150-200 кинта , а то и кнзола трябва , не става с тая , която е варианта без подлакътника............................. а едни лети джанти струвт пак 200лв ,секънд хенд де- по хубаво джантите.............както и да е това е проблем на търсене и предлагане - по скоро го правя заради дизаина .Гледах сайтове на руснаците - баси и яките изпълнениия имат ...................какво ще кажете - то маи тая тема е за тунинга по скоро, ама я пускам тука , защото става въпрос за Е36-цато материала пак толкова пара ми излиза , ама нещо ме човърка и искам само да си го направя
направи ми един подлакатник ама да е като оригиналния и 6те ти дам джанти

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ми и на мене ми стана интересно какви джанти - 4 броя - лети , най-простите за бмв.............С ГУМИ!!!!!!!!!!!!
затова се очудих - подлакътник 150 - джанти 200
ама така си беше , кълна се в щерката.................може и огънати да са били е...ли му мамата - тогава обаче търсих друго и не ги загледах обстойно.....както и да е , не се бъзикам ...............и вече си направих подлакътник , че тия 2 дни нямах никаква работа......хехехехехе- сега ще му се кефя , като ми писне може и друг да си направя , или оригинален да си купя - ще видя - ВАЖНОТО Е НЕЩО ДА СЕ ЧОПЛИ.......................
ми и на мене ми стана интересно какви джанти - 4 броя - лети , най-простите за бмв.............С ГУМИ!!!!!!!!!!!!
затова се очудих - подлакътник 150 - джанти 200

не е истина как мразя френските коли
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупр
меро като се пенсионирам - това не е кола за нервак като мене
ей ми го подлакътникът

меро като се пенсионирам - това не е кола за нервак като мене
ей ми го подлакътникът

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Колега, наистина че имаш желание, ама си бая далеч от оригиналния .Нищо лично ама не ме кефи този и не бих си го сложил на колата.И пак казвам това си е мое мнение 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Май е време да сложиш пластмасовите стелки дето имитират алуминийи, волан-пружина и скоростен лост със зарче. Тогава вече ще е тип топ интериора и много ще ходи на подлакътника 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
и мене не ми е легнало на сърцето ама като за първи път стаа......................пък и тука не сме америка - материали само от китаи и някакъв пършив бриколаж - трябва да обикаляш и да пригаждаш .........мъкаааааааааа
и колата си ми е съвсем изчистена- консерватор като мене не би си позволил простотии тип "пернишки москвич".....
а тапицериите щерката така ги е тунинговала- имат си сичко - кал , кучешки косми , шоколад и прочие динозаври - снимката я направих на автомивка - фърщензи

и мене не ми е легнало на сърцето ама като за първи път стаа......................пък и тука не сме америка - материали само от китаи и някакъв пършив бриколаж - трябва да обикаляш и да пригаждаш .........мъкаааааааааа
и колата си ми е съвсем изчистена- консерватор като мене не би си позволил простотии тип "пернишки москвич".....

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2