здравейте нов съм в форума имам запитване за едно бмв
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
здравейте нов съм в форума имам запитване за едно бмв
Здравейте на всички както казах нов съм тука и искам да ви питам като цялодалиси заслужава да си взема една 520и в24 старата ми кола е вече за боклука и съм се насочил към този модел и искам да ми кажете като цяло мнението ви дали е здрава такива работи
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: здравейте нов съм в форума имам запитване за едно бмв
bigdady написа:Здравейте на всички както казах нов съм тука и искам да ви питам като цялодалиси заслужава да си взема една 520и в24 старата ми кола е вече за боклука и съм се насочил към този модел и искам да ми кажете като цяло мнението ви дали е здрава такива работи
ако колата е читава това можеби е наи добрият избор от гамата модели е34
много надежден мотор ,почти няма обслужване,върви прилично гори в рамките на поносимото
ко е читава колата и не е някои гроб зимаи без да се замисляш
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: здравейте нов съм в форума имам запитване за едно бмв
а ве здрава кола е ама а не паднеш на некой кокошарникbigdady написа:Здравейте на всички както казах нов съм тука и искам да ви питам като цялодалиси заслужава да си взема една 520и в24 старата ми кола е вече за боклука и съм се насочил към този модел и искам да ми кажете като цяло мнението ви дали е здрава такива работи

- bigdady
- младши ентусиаст
-
Еми мисля добре да потърся за нещо гледано и поддържано просто исках да разбера као поддръжка дали е чак толкова скъпо иначезнам че специално този двигател в6 е един от най здравите а и се пак дори и вече на годинки едно такова поддържано бмв мисля че е добра и сигурна кола а по принцип ако се сложи газ имали проблеми или
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ами ако я сложат както трябва-немаш проблемbigdady написа:Еми мисля добре да потърся за нещо гледано и поддържано просто исках да разбера као поддръжка дали е чак толкова скъпо иначезнам че специално този двигател в6 е един от най здравите а и се пак дори и вече на годинки едно такова поддържано бмв мисля че е добра и сигурна кола а по принцип ако се сложи газ имали проблеми или

- bigdady
- младши ентусиаст
-
ясно еми значе моделът е избран остава да субера малко финикийци за нещо по запазено за да не ме е яд после мерси за инфото дай боже скоро да сум горд собственик на едно такова бумерче
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и да се похвалиш тука после....bigdady написа:ясно еми значе моделът е избран остава да субера малко финикийци за нещо по запазено за да не ме е яд после мерси за инфото дай боже скоро да сум горд собственик на едно такова бумерче

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
bigdady написа:Еми мисля добре да потърся за нещо гледано и поддържано просто исках да разбера као поддръжка дали е чак толкова скъпо иначезнам че специално този двигател в6 е един от най здравите а и се пак дори и вече на годинки едно такова поддържано бмв мисля че е добра и сигурна кола а по принцип ако се сложи газ имали проблеми или
ама не е в6 ... р6
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
изплющи и газов инжекцион ако смяташ дълги години да я караш и по много (а точно тея коли предразполагат към дълго каране), иначе нормалната газ тряя кихалки, кашлялки да слагаш...
иначе че е здрава кола спор няма, и не е кой знае колко скъпа за поддръжка, поне според мен.

иначе че е здрава кола спор няма, и не е кой знае колко скъпа за поддръжка, поне според мен.

10 мнения
• Страница 1 от 1