33-35 години
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
D3BEP написа:Бобииии, Боби
Всичко е нормално. Има хора, дето не могат сутрин и вечер без секс и такива, дето могат месеци без секс, без който и да е от двата типа да страда от нещо...
Хора всякакви.
Това, което има при теб обаче е сексуална несъвместимост. При това доколкото разбирам това нещо те смущава сега, т.е. може би е някаква скорошна или притулвана промяна. Това е истинският проблем, пък все едно какъв ще е резултата от анкетата, нито ще оправи работата, нито жена ти ще се промени и ще цъфне като го прочете.
Така че зарежи анкетата и почни да търсиш проблема извън форума.
Може да са много неща...
- жена ти да се комплексира - от вида си, от твоя вид, от годините, от начина си на живот и да се "плаши" от секса
- да й липсва нежност, внимание, романтика
- да е често преуморена и претоварена
- сексуалното ти привличане пред нея да е намаляло
- да е емоционално твърде ангажирана и да не успява да се отпусне
- да е по - "асексуална" от теб, но това предполагам би го разбрал досега и не би писал тема
- ................................................
Така че според мен зарежи анкетата от типа "аз нормален мъж ли съм" - да, нормален си, но и тя е нормална жена.
Почни да търсиш проблема. Повечето проблеми имат решение и ще го откриеш.
С "крив" и "прав" няма да оправиш нещата.
Поздрави!
Всичко това съм го говорил, но въпроса е в това че ме изнервя с това че аз не съм нормален!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Няма нищо ненормално, нито при теб нито при нея.
Това май е тип "евтино извинение". Опитай се да стигнеш до същината на проблема. Не се концентрирай върху оправданието й.
Това май е тип "евтино извинение". Опитай се да стигнеш до същината на проблема. Не се концентрирай върху оправданието й.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Боби, не се обиждай братле, ама такива теми са за бг-мама.
Там всяка втора тема или е "аз искам, ама той заспива", или "аз искам, ама нея все я боли глава". Вместо тук, там е трябвало да я пуснеш. Или по-добре да подхвърлиш на жена ти идеята да попрочете "маминия" форум. Там къф е купон, нямаш си и на идея. Мойта редовно ме вика да четем заедно.
И да ти кажа семейният ми живот не куца.

- g-ca M-kova
- Потребител
-
TheBoss написа:Боби, не се обиждай братле, ама такива теми са за бг-мама.Там всяка втора тема или е "аз искам, ама той заспива", или "аз искам, ама нея все я боли глава". Вместо тук, там е трябвало да я пуснеш. Или по-добре да подхвърлиш на жена ти идеята да попрочете "маминия" форум. Там къф е купон, нямаш си и на идея. Мойта редовно ме вика да четем заедно.
![]()
![]()
И да ти кажа семейният ми живот не куца.
Ама колко истина може да има в 5 изречения

На мен ако ми се случи 3-4 пъти той да иска изобщо нема да се оплаквам.
Пък и защо да не си нормален - секса е нещо индивидуално за всеки човек! Стегни се и успех.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз съм малък и не ги разбирам тия работи (само на 30 съм), Д3ВЕРА беше достатъчно изчерпателен, ако не е достатъчно - верно БГ МАМА 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
даааа - а тия дето продължават с ръкоделието и след тия години им се препоръчва простамол че инак ужас 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Всяка жена си е различна сама по себе си, не търси под вола теле
Например предното ми гадже обичаше да го прави по 2-3 пъти седмично, пък аз все исках повече - точно както е при вас. Сегашната обаче ако не е правила секс, не може да заспи. И това е минимума, защото ако я питаш нея, иска и сутрин, а ако може и през деня...
Не мисля, че това има нещо общо с ежедневието, това колко те обича, това колко я привличаш и т.н. - просто си е до човек (късмет)

Например предното ми гадже обичаше да го прави по 2-3 пъти седмично, пък аз все исках повече - точно както е при вас. Сегашната обаче ако не е правила секс, не може да заспи. И това е минимума, защото ако я питаш нея, иска и сутрин, а ако може и през деня...

Не мисля, че това има нещо общо с ежедневието, това колко те обича, това колко я привличаш и т.н. - просто си е до човек (късмет)

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
GEORGIEV написа:бе то не е хубаво и много да иска,че нали се сещаш я си там когато иска я някой друг
Ами в интерес на истината, предната кръшкаше повече

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5