Какво би трябвало да означава това "...LIMITED" ?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ако е японска сглобка, трябва да е на 110волта и дистанционното да е с йероглифи. Най-вероятно климатика ти е китайски или (по-малко вероятно) тайвански - което въобще не би трябвало да те притеснява. Futjitsu е голяма компания и има заводи в Япония, Китай (Шанхай) - Fujitsu General (Shanghai) Co., Ltd, и Тайланд - Fujitsu General (Thailand) Co., Ltd. Фабриката им в Шанхай е основана през 1994-а година и 85% са на Fujitsu General Limited, a останалите 15% са на китайска компания.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
KickingKing написа:bam-bam написа:честито баце .. само ти имаш такива у цела БГ
п.п. то лимитед не върви ли и с М паркет ?
А питайте майстора по лимитираните --> БоБи шейната
ко да го питам .. днес без да искам видех че го пише и на принтера ми ... имам уникален принтер

- KickingKing
- ентусиаст
-
bam-bam написа:KickingKing написа:bam-bam написа:честито баце .. само ти имаш такива у цела БГ
ко да го питам .. днес без да искам видех че го пише и на принтера ми ... имам уникален принтер
Батка мое си направиш такава татоировка... дето расте

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като стана дума...
Ltd. e съкращение от LLC (Limited Liability Company), което ние наричаме ООД. Разликата с PLC (Public Liability Company) е в това дали се листва на борсата. В България няма практика ООД-та да се листват, но и това ще стане.
JSC (Joint Stock Company) е Акционерно дружество. Всичко изброено, разбира се има различни измерения и тълкувания в различните държави, но като цяло това е най-употребяваната терминология
Ltd. e съкращение от LLC (Limited Liability Company), което ние наричаме ООД. Разликата с PLC (Public Liability Company) е в това дали се листва на борсата. В България няма практика ООД-та да се листват, но и това ще стане.
JSC (Joint Stock Company) е Акционерно дружество. Всичко изброено, разбира се има различни измерения и тълкувания в различните държави, но като цяло това е най-употребяваната терминология

Never mistake motion for action...
- KickingKing
- ентусиаст
-
ООД e Ltd със сигурност

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
bam-bam написа:KickingKing написа:bam-bam написа:честито баце .. само ти имаш такива у цела БГ
Аз пък значи имам три уникални лаптопа

П.П. айде, кой с каквото има и иска да се похвали. Това е темата!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2