кой модел на БМВ оригинално е с малката резерна гума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Дек 2007, 1:16

Turbo_Ted написа:...

Ти пък хептен нищо не каза...по твоята логика от Е21 натам не са истински коли... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 26 Дек 2007, 16:42

Turbo_Ted написа:
Deadgame написа:
_65536_kb_sec_ написа:истинските коли си имат и истинска резервна гума, а не само заместител който прилича на имитация на гума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

бреи твоита да не 21 цола бе пич те тия са от скапите да знаите

дали и кочините на по 20 години и отгоре секи вече пуска тема помощ това онова, прегря и т.н не сам видял някои да се пофали с нещо ново

Компакта е с малка гума :winky:

батка нищо лично, но старо бмв не съм видял... пък и откога контакта стана пълноценно БМВ :winky: :roll: щото и твоя контакт си има проблеми 104% съм сигурен :lol: щото мен лично не ме кефят новите коли... има ли пластмасова броня - не ми го хвали :twisted: и за е24 ли ще кажеш че е кочина :evil: мери си приказките и имай уважение към по-възрастните БМВ-та :!: все пак си у тоя форум не да се праиш на гъзе :!: весели празници и да не карате пили ;)

да не вадя темата от прахта ама ти маи го прие лично а ? ее и аз така
обоснови се малко защо компакта не е палноцено бмв ми е интересно ти се извади по голям инжинер от тези в Мюнхен.Нямам нищо против твоята кола караи си я жив и здрав.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Дек 2007, 17:53

Turbo_Ted написа:
Deadgame написа:
_65536_kb_sec_ написа:истинските коли си имат и истинска резервна гума, а не само заместител който прилича на имитация на гума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

дали и кочините на по 20 години и отгоре секи вече пуска тема помощ това онова, прегря и т.н не сам видял някои да се пофали с нещо ново

батка нищо лично, но старо бмв не съм видял... пък и откога контакта стана пълноценно БМВ :winky: :roll: щото и твоя контакт си има проблеми 104% съм сигурен :lol: щото мен лично не ме кефят новите коли... има ли пластмасова броня - не ми го хвали :twisted: и за е24 ли ще кажеш че е кочина :evil: мери си приказките и имай уважение към по-възрастните БМВ-та :!: все пак си у тоя форум не да се праиш на гъзе :!: весели празници и да не карате пили ;)

Е кво не признаваш коли с пластмаси, нали беше имал е46 и си го сменил за е21 :mhihi:

П.С. Х3 е с малка гума.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 26 Дек 2007, 17:59

E60 има малка гума .. е70ката няма гума ...
Е46цата ми и тя няма гума .. .май съм взел от фалшивите ... турили са ми некво гърне там
на е46 320 преди фейса си ръгах 17ката на мястото за резервната .. дойде си пипринчип с 16ка резервна
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 26 Дек 2007, 23:13

след прочетените мнения стигам до извода че е най-добре да се кара кола без брони :mhihi: който се е засегнал от мнението ми - да ме извини ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 26 Дек 2007, 23:28

Ми аз малко се позасегнах извинен си и ако имаш път кам зарата обади се да почерпя :lol:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 27 Дек 2007, 0:00

Май са доста моделите с малки гуми :roll:
Niki Lauda

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 27 Дек 2007, 0:06

Мдааааа,май ше си лея оловна броня... :winky: та като резнем некой пешеходец(недай си боже)да нема никакви шансове
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 27 Дек 2007, 0:26

MaXimal написа:
Turbo_Ted написа:
Deadgame написа:

Е кво не признаваш коли с пластмаси, нали беше имал е46 и си го сменил за е21 :mhihi:

П.С. Х3 е с малка гума.

Всяко БМВ си има своя чар! :)
Имайте малко уважение - всеки си кара това,което му харесва и което му върши работа :!: :!: :!:

П.С. Нищо лично ;)
П.С. 2 И аз знам че компакта има резервна малка гумица! :)
П.С. 3 Турбо тед е имал Е46 ;) (за Максимал се отнася) :winky:
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Mortician » 27 Дек 2007, 12:08

Относно малките гуми НЯКОЙ ДА ХВЪРЛИ ЕДНА НАСАМ,ЧЕ МИ ТРЯБВА!!!В багажника нямам място за истинска затова ми трябва имитация,ако някой я чувства излишна или гледа да се оттърве... НАСАМ НАРОДЕЕЕ!(не съм с компакт, просто имам сериозно узвочение в багажника и нямам каде да слагам истинска а малка току-виж лезнала) Мисля,че идеята за малката гума не е лоша,а компакта е голфаджийско БМВ,и аз лично се срамувам от точно тая модификация,иначе това е едното от малкото лайна,които БМВ са изсирали... Следователно май ще е малко БМВ със ПРЕДНО... Няма да коментирам повече...иначе старо БМВ няма,има НЕПОДЪРЖАНО БМВ. Относно пластмасите по колите...аз съм пък с Е36,миналата година в задницата ми паркира с около 30 един Ситроен Ц2,директно роди и цялата му предница не приличаше на нищо,ясна ви е картинката,е при мен само беше леко изкривена тръбата на ауспуха и спуканата броня,кой както иска да го приема ПЛАСТМАСОВА Е!Всеки има своя вкус и своето мнение,това беше моето мнение и не го натрапвам на никого.Честита коледа и весело посрещане на Новата Година и както каза колегата по нагоре... не карайте пили,не бъдете голфаджий.
BMW са коли, всички останали са средства за предвижване от точка А до точка В

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 27 Дек 2007, 12:24

Да ви кажа и за още един модел с малка гума.

BMW Z3 - да ви кажа честно на нашата въобще незнам как ще се сменя гума ако не дай си боже се спука. Първо колата е на 5 (пет) пръста от земята и сигурно и крика не може да влезе от долу. Но да речем че успея да я вдигна и да сменя гумата и идва друрия проблем къде да дяна истинското колело което е 17''. А както знаете в Z3-ките нема много место пък и нашата е кабрио, освен в скута на возещия се :roll:

P.S.
За купетата от същата серия незнам дали са със същата резервна гума.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Дек 2007, 12:40

Mortician написа:Относно малките гуми НЯКОЙ ДА ХВЪРЛИ ЕДНА НАСАМ,ЧЕ МИ ТРЯБВА!!!В багажника нямам място за истинска затова ми трябва имитация,ако някой я чувства излишна или гледа да се оттърве... НАСАМ НАРОДЕЕЕ!(не съм с компакт, просто имам сериозно узвочение в багажника и нямам каде да слагам истинска а малка току-виж лезнала) Мисля,че идеята за малката гума не е лоша,а компакта е голфаджийско БМВ,и аз лично се срамувам от точно тая модификация,иначе това е едното от малкото лайна,които БМВ са изсирали... Следователно май ще е малко БМВ със ПРЕДНО... Няма да коментирам повече...иначе старо БМВ няма,има НЕПОДЪРЖАНО БМВ. Относно пластмасите по колите...аз съм пък с Е36,миналата година в задницата ми паркира с около 30 един Ситроен Ц2,директно роди и цялата му предница не приличаше на нищо,ясна ви е картинката,е при мен само беше леко изкривена тръбата на ауспуха и спуканата броня,кой както иска да го приема ПЛАСТМАСОВА Е!Всеки има своя вкус и своето мнение,това беше моето мнение и не го натрапвам на никого.Честита коледа и весело посрещане на Новата Година и както каза колегата по нагоре... не карайте пили,не бъдете голфаджий.

Ей я се осъзнай малко :!:
Толкова глупости на едно място не бях виждал отдавна.
Голфаджийско било :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И защо я се обоснови кое му е голфаджийското?
Как па го реши че компота е с предно :kuku:
Да напише някой че е ни риба ни рак демек ни Е36 ни Е30 да ма всичко друго са пълни глупости на хора които сигурно не са сядали в такова.
Кое не те кефи на типичната малка градска кола?
Сигурно това че е малка :mhihi:
Тя и единицата е гадна заеби и тя е с предно :mhihi: :wtf: :bs: :fart:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mortician » 27 Дек 2007, 15:54

не стасва дума за единицата, знам че е със задно дори мноо ме кефи собенно хартге h1 версията още позната като бмв 150(които не е гледал тест-а на това животно много е пропуснал...) а относно компакта.... качвал съм се (за жалост ) и едно се возя в астра или голф с единстваната разлика, че е с задно ма то все от някаде трябва да се почне като се прехвърлиш от голф двойката..
BMW са коли, всички останали са средства за предвижване от точка А до точка В

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Дек 2007, 18:19

Ти си непоправим :idea:
Пак ти казвам , напиши с какво е по лоша от седан купе или комби?
Аз поне имам и двете карал съм ги доста километри и имам база за сравнение ,мога да ти кажа плюсове и минуси и на двете разновидности ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 27 Дек 2007, 18:56

хаха пак ли за компакти ще се спори
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=52564&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E0%F1%F2%F0%E0&start=0

на мене лично е46 варианта не ми допада доста от към екстериор
за страничната линия па да не говорим на кво прилича ...
:mhihi: :mhihi:
Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата