свещи м51
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
свещи м51
изникна проблем баш по празниците , тая сутрин влизам въртя 4акам и ....прикюфка изгасне , прекюфка изгасне , 5,6пъти и накрая с 300 зора запали , отзад чернилки изгуби се махалата
та въпроса ми е че досега в студа не е имала дерт , последно време сутрин попритрисваше кат запали ама нищо та явно е имала 1-2свещи заминали ама днес май още няколко са отишли , как се свалят тея свещи гледах правих ама взе да се стъмва ве4е , възможно ли е по-висок разход от заминали свещи и ...ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
noty boy написа:Mахаш всмукателния колектор и бачкаш на спокоиствие. 16лв на БОШ броиката. А колко са изгорелите се проверава чрез замерване щот като тръгнеш да им развиваш " + " и дори и здравите можеш да си прецакаш.Разхода не се дига от тва.
Мноо ефтино бре на мен ми взеха в магазина на бош по 24 лв на бройка. Ще трябва май при тебе да пазарувам свещи

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
///
Мноо ефтино бре на мен ми взеха в магазина на бош по 24 лв на бройка. Ще трябва май при тебе да пазарувам свещи , че и моята претриса сутрин. Май и на мен ми е изгоряла 1 свещ Следващия път като съм в Пловдив ще намина за смяна на свещи на по 17 лв. бройката колега на теб са ти продали свещите които са с стар номер и тои е 0250201027 на бош а тези по 17 лв са същите но се водят под друг номер и в каталозите се водят че стават и за голф пасат и много други автомобили техния номер е 0250201039 с тези свещи кара и и м21 и м51 тд или тдс карат с едни свещи за това колеги търсете тези от 16лв и стотинки няма смисъл да плащаме с 40 лв от горе за едно и също весела коледа и щаслива нова година на всички и много без аврини километри на машините ни 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2