нашите мили.......катажии

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

нашите мили.......катажии

Мнение от EBEEMVACIA » 25 Дек 2007, 11:41

сладурите те ----- Дългогодишния ми контакт с служетели на МНО (сега МО) и МВР дава за твоя случай едно по-банално обяснение: Единият от двамата в патрулката те е "подушил" че си пил, преценил те е (не се обиждай),че ставаш за "доене" и е направил знак на другия, който е "повлиял" на дрегера. Как, в момента не мога да ти кажа, но на по-старите апарати се слагаше памуче със спиртен разтвор между мундщука за духане и газ анализатора. - от тук :evil: http://www.karieri.bg/forum/job.php?topicid=175533&view=1
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 25 Дек 2007, 12:35

според мен дрегера е отчел неква грешка е електрониката отчел е 1.48, а пък е била 0.48 защото кръвната прова е 0.55 :!: .Трябвало е да нулират и да надува втори пък щом е сигурен че е пил 2 бири.Аз съм надувал на 1 бира и 2 големи водки и показва 0.45, ама си има чалъм за дадуването, вдишваш-издишваш дълбоко 2-3 пъти преди да дадуеш, след това в момента на надуването вдишваш чист въздух и се стремиш да го вкараш в дрегера., ако не си сигурен надуваш малко и спираш уж че ти е свършил въздуха,докато занулят дрегера пак 2-3- пъти поемаш дълбока чист въздух.Ама най-добре не пийте и не се занимавайте с глупости. ;)

Назад към Извън Темата