вапрос за термостат
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
вапрос за термостат
помош за термостат зашто ми е пластмасова траба .на Симеон ми продадоxа термостат и тои днес нестана за бмв 318i 95г.какво точно ми трябва да си купя че тоя педал ме прееба с тоя термостат дето ми го даде .та да си доида на думата комплект с пласмасова траба ли трябва да си купя или само термостат.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- hrmanolov
- Потребител
-
- Кара: e46 330d 184ks
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- aleksievniki
- Потребител
-
За М40 е без пластмасата,но за М43 трябва да вземеш в копмплект с нея както каза колегата по горе.За цената мога да ти кажа аз скоро го сменях около 40лв на BEHR от Симеон.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: вапрос за термостат
mucet написа:помош за термостат зашто ми е пластмасова траба .на Симеон ми продадоxа термостат и тои днес нестана за бмв 318i 95г.какво точно ми трябва да си купя че тоя педал ме прееба с тоя термостат дето ми го даде .та да си доида на думата комплект с пласмасова траба ли трябва да си купя или само термостат.
Твоята кола е с двигател М42, или М43. Този термостат, който са ти продали е от следващото поколение- М44, който е с пластмасови тръби и върви в комплект с термостата. Веднага го връщай и си вземи само термостат, без корпуса с тръбите.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: вапрос за термостат
ивчо3 написа:mucet написа:помош за термостат зашто ми е пластмасова траба .на Симеон ми продадоxа термостат и тои днес нестана за бмв 318i 95г.какво точно ми трябва да си купя че тоя педал ме прееба с тоя термостат дето ми го даде .та да си доида на думата комплект с пласмасова траба ли трябва да си купя или само термостат.
Твоята кола е с двигател М42, или М43. Този термостат, който са ти продали е от следващото поколение- М44, който е с пластмасови тръби и върви в комплект с термостата. Веднага го връщай и си вземи само термостат, без корпуса с тръбите.
Извинявам се за неточността. Приеми написаното от мен в обратна зависимост, както по-горе са написали колегите.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
10 мнения
• Страница 1 от 1