Нека заедно.......
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Нека заедно.......
Да кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, на всички хора от административния екип на форума. Това са Админите Асен, Иво Вйков и Иво Шпирко. Техническа подръжка Иво Шперко и всички останали Модератори, е или почти всички
Нека им благодарим и да им се извиним за всичко сторено през почти изминалата вече година, да се опитаме (само да се опитаме
) да им обещаем, че догодина ще сме по-кротки и ще слушаме повече. Да им се извиним за всички нерви, грешни постинги, всички спамове и офф-топици, и затова, че отделят от личното си време за да поддържат любимия ни форум възможно най-чист и прегледен.
АЗ казвам, едно голямо БЛАГОДАРЯ Ви колеги и приятели

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Нека заедно.......
sonny написа:Да кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, на всички хора от административния екип на форума. Това са Админите Асен, Иво Вйков и Иво Шпирко. Техническа подръжка Иво Шперко и всички останали Модератори, е или почти всичкиНека им благодарим и да им се извиним за всичко сторено през почти изминалата вече година, да се опитаме (само да се опитаме
) да им обещаем, че догодина ще сме по-кротки и ще слушаме повече. Да им се извиним за всички нерви, грешни постинги, всички спамове и офф-топици, и затова, че отделят от личното си време за да поддържат любимия ни форум възможно най-чист и прегледен.

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Illusion
- Бургаското явление
-
Едно огромно извинение и от мен и искрено благодаря за всичко, което правите.
И сега като почнах да пиша това мнение и видях коледните емотикони... е как да не ви обича човек
И сега като почнах да пиша това мнение и видях коледните емотикони... е как да не ви обича човек

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Наистина не е лесна вашата работа,но успявате да се справите и да огреете във почти всяка тема евала 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Никога не съм си мислел, че ще видя благодарствено писание към административния екип на форума.
Сони, тоя постинг с обещанието ще ти го пускам чат-пат догодина

Сони, тоя постинг с обещанието ще ти го пускам чат-пат догодина

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
KIARA_G написа:sonny написа:Да кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, на всички хора от административния екип на форума. Това са Админите Асен, Иво Вйков и Иво Шпирко. Техническа подръжка Иво Шперко и всички останали Модератори, е или почти всичкиНека им благодарим и да им се извиним за всичко сторено през почти изминалата вече година, да се опитаме (само да се опитаме
![]()
![]()

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Евала пи4ове

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
sonny написа:....
Ама ти некъв' много добър си станал напоследък,да не е от коледното настроение?

Благодарим за всичко,което правите и то доброволно

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
sonny написа:Да кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ, на всички хора от административния екип на форума. Това са Админите Асен, Иво Вйков и Иво Шпирко. Техническа подръжка Иво Шперко и всички останали Модератори, е или почти всичкиНека им благодарим и да им се извиним за всичко сторено през почти изминалата вече година, да се опитаме (само да се опитаме

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Момчета наистина БЛАГОДАРЯ че отделяте от собственото си лично време, както каза Сони за да поддържате чист и спретнат любимият ни форум.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Кой каза, че на коледа не стават чудеса ....и сички ставаме по-добри !!!! Ето типичен пример за тва е колегата Сони !!!!
Без майтап, благодАрим бацета, ако ви нямаше...абе по-добре да не разбираме какво щеше да е ако ви няма ....

Без майтап, благодАрим бацета, ако ви нямаше...абе по-добре да не разбираме какво щеше да е ако ви няма ....

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Сони и аз не съм го очаквал
Голямо благодаря от името на целия екип и също така вие ни извинете ако сме сбъркали някъде
П.С> Ако може да оправиш моето и на Иво имена ще е добре

П.С> Ако може да оправиш моето и на Иво имена ще е добре

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5