Почистване на дюзи на инжекцион... Къде?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
zvetiko написа:Wenzy написа:sachs написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=5061
10 лв на дюза + 25 сваляне и качване.демек 6цил-85лв,4цил-65лв
Ти за кви цени говориш?
Сваляне колектор,дюзи + стенд,замерване компресия - 40лв.
Тва за ТДС-а
Не виждаш ли ,че човека си рекламира сервиза безплатно.Чудя се защо модераторите го търпят-платил си е в съответният раздел и да си стои там, а не да с...ре по всички теми-знам как се оправя,ама няма да ви кажа ,докато не дойдете в сервиза ми да си платите,ще го оправя ама е много трудно,аман от простотии.
Тук да не е борса за набиране на клиенти за автосервизите-ако искаш да помагаш,помагай със съвет безплатно,ако човека го мързи или не може сам ще ти се обади.
aбе помяр а може да ти еба мамичката нещасна а?кажи ми кво ти направих та ми усураш сички теми?познаваш ли ме?виждал ли си ме та да имаш мнение за мене?ако имаш нещо лично към мене знаеш къде даме намериш,ако нямаш поне спри да сереш насекаде след мене щото аз ше те намера тогава....писна ми на кура от тебе дееба мама ти дееба проста дет те е изсрала на тоя свят...
П.С. повервай ми бате че няма нужда да си търся клиенти,напротив даже препращам ги и на колегите...
аиде със здраве бате.весели празници.... убавец мамин
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Е брат няма нужда да ругаеш.Разберете се на ЛС,няма нужда всички да ти четат изблиците на гняв.
Пък и неразбрах какво точно лошо ти направи колеата.
Весели празници
Пък и неразбрах какво точно лошо ти направи колеата.
Весели празници

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
sachs написа:zvetiko написа:Wenzy написа:sachs написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=5061
10 лв на дюза + 25 сваляне и качване.демек 6цил-85лв,4цил-65лв
Ти за кви цени говориш?
Сваляне колектор,дюзи + стенд,замерване компресия - 40лв.
Тва за ТДС-а
Не виждаш ли ,че човека си рекламира сервиза безплатно.Чудя се защо модераторите го търпят-платил си е в съответният раздел и да си стои там, а не да с...ре по всички теми-знам как се оправя,ама няма да ви кажа ,докато не дойдете в сервиза ми да си платите,ще го оправя ама е много трудно,аман от простотии.
Тук да не е борса за набиране на клиенти за автосервизите-ако искаш да помагаш,помагай със съвет безплатно,ако човека го мързи или не може сам ще ти се обади.
aбе помяр а може да ти еба мамичката нещасна а?кажи ми кво ти направих та ми усураш сички теми?познаваш ли ме?виждал ли си ме та да имаш мнение за мене?ако имаш нещо лично към мене знаеш къде даме намериш,ако нямаш поне спри да сереш насекаде след мене щото аз ше те намера тогава....писна ми на кура от тебе дееба мама ти дееба проста дет те е изсрала на тоя свят...
П.С. повервай ми бате че няма нужда да си търся клиенти,напротив даже препращам ги и на колегите...
аиде със здраве бате.весели празници.... убавец мамин

Весели коледни и новогодишни празнеци

почистванв с ултра звук
sorry че връщам темата, но ми трябва майстор за почистване на тези дюзи звъннах на Бат Колю, но е свободен чак края на другата седмица малко ми е далеко тогава, ако знае някой друго място ще съм благодарен да го сподели
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
познава лично собственика на ЮВЕ и двамата му сина които рабоят там и мога да кажа само добри отзиви за това място.е да малко по скъпичко вземат но поне знаеш за какво даваш парите.аз лично никога не съм имал оплаквиния от тях.лично мнение
Успех колега

Успех колега
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2