Почистване на дюзи на инжекцион... Къде?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 23 Дек 2007, 8:01

zvetiko написа:
Wenzy написа:
sachs написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=5061
10 лв на дюза + 25 сваляне и качване.демек 6цил-85лв,4цил-65лв

Ти за кви цени говориш?
Сваляне колектор,дюзи + стенд,замерване компресия - 40лв.
Тва за ТДС-а

Не виждаш ли ,че човека си рекламира сервиза безплатно.Чудя се защо модераторите го търпят-платил си е в съответният раздел и да си стои там, а не да с...ре по всички теми-знам как се оправя,ама няма да ви кажа ,докато не дойдете в сервиза ми да си платите,ще го оправя ама е много трудно,аман от простотии. :evil:
Тук да не е борса за набиране на клиенти за автосервизите-ако искаш да помагаш,помагай със съвет безплатно,ако човека го мързи или не може сам ще ти се обади.:confused:

aбе помяр а може да ти еба мамичката нещасна а?кажи ми кво ти направих та ми усураш сички теми?познаваш ли ме?виждал ли си ме та да имаш мнение за мене?ако имаш нещо лично към мене знаеш къде даме намериш,ако нямаш поне спри да сереш насекаде след мене щото аз ше те намера тогава....писна ми на кура от тебе дееба мама ти дееба проста дет те е изсрала на тоя свят...
П.С. повервай ми бате че няма нужда да си търся клиенти,напротив даже препращам ги и на колегите...
аиде със здраве бате.весели празници.... убавец мамин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 23 Дек 2007, 12:32

Е брат няма нужда да ругаеш.Разберете се на ЛС,няма нужда всички да ти четат изблиците на гняв.
Пък и неразбрах какво точно лошо ти направи колеата.
Весели празници ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 27 Дек 2007, 13:33

sachs написа:
zvetiko написа:
Wenzy написа:
sachs написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=5061
10 лв на дюза + 25 сваляне и качване.демек 6цил-85лв,4цил-65лв

Ти за кви цени говориш?
Сваляне колектор,дюзи + стенд,замерване компресия - 40лв.
Тва за ТДС-а

Не виждаш ли ,че човека си рекламира сервиза безплатно.Чудя се защо модераторите го търпят-платил си е в съответният раздел и да си стои там, а не да с...ре по всички теми-знам как се оправя,ама няма да ви кажа ,докато не дойдете в сервиза ми да си платите,ще го оправя ама е много трудно,аман от простотии. :evil:
Тук да не е борса за набиране на клиенти за автосервизите-ако искаш да помагаш,помагай със съвет безплатно,ако човека го мързи или не може сам ще ти се обади.:confused:

aбе помяр а може да ти еба мамичката нещасна а?кажи ми кво ти направих та ми усураш сички теми?познаваш ли ме?виждал ли си ме та да имаш мнение за мене?ако имаш нещо лично към мене знаеш къде даме намериш,ако нямаш поне спри да сереш насекаде след мене щото аз ше те намера тогава....писна ми на кура от тебе дееба мама ти дееба проста дет те е изсрала на тоя свят...
П.С. повервай ми бате че няма нужда да си търся клиенти,напротив даже препращам ги и на колегите...
аиде със здраве бате.весели празници.... убавец мамин

:confused: абе момчета, земете си стиснете ръцете. И двамата сте пичове, що се фащате се за гушите. Хайде Коледа е земете се напийте веднъж ударете си по един пиански шамар и приключвайте.
Весели коледни и новогодишни празнеци :D .
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

почистванв с ултра звук

Мнение от metatron » 19 Авг 2008, 21:01

sorry че връщам темата, но ми трябва майстор за почистване на тези дюзи звъннах на Бат Колю, но е свободен чак края на другата седмица малко ми е далеко тогава, ако знае някой друго място ще съм благодарен да го сподели

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 19 Авг 2008, 21:18

защо не пробва първо с добавка в бензина?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 19 Авг 2008, 21:28

познава лично собственика на ЮВЕ и двамата му сина които рабоят там и мога да кажа само добри отзиви за това място.е да малко по скъпичко вземат но поне знаеш за какво даваш парите.аз лично никога не съм имал оплаквиния от тях.лично мнение :mhihi:
Успех колега

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Авг 2008, 21:36

Това за ЮВЕ е писано преди 2 години...
Изображение

Предишна

Назад към E34