Успешна ли бе 2007 година за вас ?
Модератор: Общи модератори
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
хмммм ем едно Е36 тотал-едвам се измъкнах жив ,една сграда се срути докато бях вътре пак едвам жив , за малко да си отрежа крака с бензинова резачка ,много приятни моменти с приятели, 2-3 неуспешни връзки и отскоро ново Е36 дано новата 2008 е маааалко по добра 

- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
Да си призная, определям годината като прилична. Едната кола я счупи тате, другата я продадох, надявам се да си взема нова догодина, чакам дете, което за мен е нещо много важно и дълго чакано. В професионален план съм сравнително доволен и се надявам, догодина всичк да продължи с този тон и да се развиваме и аз и семейството ми положително. Пожелавам на всички, да се збъднат мечтите им и да са щастливи хора.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
първите 10 месеца бяха меко-казано ад
,сега всичко се нарежда...с голяма преспектива
2008 очаквам да е силна годинка...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
2006 беше идеална във всяко отношение. Тази като чели за мен специално не е толкова добра. Материално не съм почувствал нужда в нито един момент-дай боже така и занапред. В личен план не съм доволен от развръзките които се случиха касаещи пряко мен, така и приятели. За здравето винаги си го желая като първоцел-по възможност колкото повече, толкова повече.
Дано 2008 ми се наредят нещата и премине тази празнота която немога да запълня. Пожелавам на всички успехи и предимно здраве и щастие. И разбира се весело изкарване на празниците
Дано 2008 ми се наредят нещата и премине тази празнота която немога да запълня. Пожелавам на всички успехи и предимно здраве и щастие. И разбира се весело изкарване на празниците

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
големи разочарования от приятели и това продължава...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Сам си я направих сложна и още съжалявам, но за сметка на това открих, че мога да разчитам на жената до мен
. Все още нямам БМВ, дано догодина, да си купя! За пореден път смених професията
, вече работя нещо, което ми харесва истински!
Пожелавам на всички, да открият за себе си какво искат и да го получат, а също и здраве, да му се радват! Успех, догодина!!!

Пожелавам на всички, да открият за себе си какво искат и да го получат, а също и здраве, да му се радват! Успех, догодина!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
още от 1 януари след НГ патувам към софия генерацията се скъса по път спрях да вида какво и е нервирах се и отворих капака и съм забравил да го затворя и по път ми се дига със 100км. И във същият януари 3 акта превишена, червено и там някакъв друг и щтеха да ми вземат книжката(успяха да ми вземат книжката на скоро
) иначе нямах нито един акт. ама след януари почнаха да се нареждат нещата и на мен 2006г ми беше по успешна.

- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
моята беше добра....само каде скасах с жената....ама си имам е36....
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
2006-Мноо добре,2007-дет се пееше "защо няма радодт......"2008 сметам да е по-добре ама....Иначе на всички пожелавам да са живи и здрави
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i