Бебе Вики

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Бебе Вики

Мнение от Joro17 » 19 Дек 2007, 12:02

Вече на годинка - и детето и BMW - to http://www.pampers.bg/gallery_view.php? ... 0&from=top За гласовете няма да плащам ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 19 Дек 2007, 20:33

да са живи и здрави особедно ВИКИ, и вие родителите,и да почерпите за 100 г. на Вики :mhihi:
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 19 Дек 2007, 20:37

Много сладко бебоче :D :winky: :winky: :winky:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 19 Дек 2007, 20:38

KIARA_G написа:Много сладко бебоче :D :winky: :winky: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Дек 2007, 21:26

да е здраве и щастие :D
:yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 19 Дек 2007, 22:54

Здраве,щастие и като порастне голяма много да ви радва.
За да ви радва дайте на детето една голяма торта :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 20 Дек 2007, 0:42

Голямо сладуранче!Да е живо и здраво все така засмяно :mhihi:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Дек 2007, 3:28

да ви е живо и здраво
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 21 Дек 2007, 18:09

За 3-ти път ми се подмята бебе, за което трябва да гласувам. Сладко е бебето и другите бяха сладки, обичам бебета обаче не разбирам родителите, за които има КАКВОТО и да било значение дали някой ще гласува за тяхното бебе. Според мен е тъпо да почнем и бебетата да си мерим, но не се изненадвам защото българите са такива- все се сравняват с другите , все да не са по-назад от другите и вместо да си гледат в своята пъничка гледат в чуждата и естествено някой като има повече завиждат :roll: .

ПС: no offence
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 21 Дек 2007, 20:04

Pavlinius написа:За 3-ти път ми се подмята бебе, за което трябва да гласувам. Сладко е бебето и другите бяха сладки, обичам бебета обаче не разбирам родителите, за които има КАКВОТО и да било значение дали някой ще гласува за тяхното бебе. Според мен е тъпо да почнем и бебетата да си мерим, но не се изненадвам защото българите са такива- все се сравняват с другите , все да не са по-назад от другите и вместо да си гледат в своята пъничка гледат в чуждата и естествено някой като има повече завиждат :roll: .

Не мисля, че има /нормален/ родител, който не обича децата си и не се гордее с бебето си, та чак да завижда на някой друг за неговото! Правят се какви ли не глупави гласувания /които между другото са и платени/, от всякъде ни приканват да пращаме SMS-и с абсолютно безсмислени цели, за да "спечелиш" нещо си, вероятно, може би, и на никой не му прави впечатление, та точно от тук сме се захванали да си правим изводи какъв е българина, какво си мери и т.н.!
Не знам какво мерене имаш предвид,но в съвременната пазарна икономика /пък и не само в нея/ това се нарича конкуренция - като се замисли човек я има във всичко и на всякъде. И в този ред на мисли бих предпочела да гласувам за най-готино бебе всеки ден, отколкото да ме агитират по GSM-а, телевизията, радиото и къде ли не, да пращам платени SMS-и за глупости. Поне така си мисля аз :roll:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 21 Дек 2007, 21:26

Pavlinius написа:За 3-ти път ми се подмята бебе, за което трябва да гласувам. Сладко е бебето и другите бяха сладки, обичам бебета обаче не разбирам родителите, за които има КАКВОТО и да било значение дали някой ще гласува за тяхното бебе. Според мен е тъпо да почнем и бебетата да си мерим, но не се изненадвам защото българите са такива- все се сравняват с другите , все да не са по-назад от другите и вместо да си гледат в своята пъничка гледат в чуждата и естествено някой като има повече завиждат :roll: .

Здравейте.

Не съм тръгнал да си "меря бебето" - не съм сигурен и, че само българите са такива. Не гледам и в ничия паничка. Темата я пусмах основано заради това, че преди година се роди детето ми и купих първото си BMW. В общи линии е това, ако не искате - не гласувате - не това ми е целта. А и детето ми да е с 0.00 гласа не бих го сменил за никое и не бих го обичал по-малко. Поздрави... ;)

Назад към Извън Темата