парадокс с телефона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
парадокс с телефона
здарвейте,възможно ли е телефонът в колата да работи само с м-тел карти,защото като вкарам глобулска карта ми изписва БГ-О5 и обхват фул но......набирам и дава заето на всеки номер.немога да разбера какво става,явно телефона хваща само м-тел.някой дали не се е сблъсквал с тоя парадокс.казвам парадокс защото реално погледнато би трябвало да работи и с двете карти.но уви
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
картата е сложих в телефона които се намира в багажника на колата.там пъхам и едната и другата.така че няма логика да не работи .на дисплея ми изписва bg-05 което е логото на глобул.само че като сложа м-тел ми изписва gsm citron bg което пък е логото на първата gsm мрежа у нас.а тел.си е оригиналният от което пък следва да работи с всички честоти.незнам кво става 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
старите телефони (преди 98 год.) работят САМО с определени моб. оператори ... за немските коли това са старите Д1 или Водафон.
Картата ще се разпознава и можеш да си четеш тел. книга, но ще дава че няма обхват
Картата ще се разпознава и можеш да си четеш тел. книга, но ще дава че няма обхват

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Che, не дей така
Моята е 97-ма и както знаеш има телефон... Вътре в колата не работи с никаква карта, защото както ми казаха работи само с немски оператори... Но отзад съм слагал карти и на трите оператора налични в БГ (MTel, GloBul, VivaTel) и работи без проблем... Но пък при мен май не може да се чете съдържанието на картата, демек записите с телефоните... Все пак тези телефони са аналогични на първите GSM-и, които имаше на пазара като Motorola и Ericsson и нямат кой знае какви функции... За това и изписва първичните имена на операторите...

- севлиевец
- Потребител
-
- Кара: 525 ТДС -96год.
моята е- 39ка, работи и с карта на глобул.сложих картата на мястото и в задния ляв калник- и всичко работи нормално
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Може ли да споделите къде отзад слагате картите, че на брат ми го има същия проблем, пише BG05 и като избира дава винаги заето. А картата е слага в подлакътника. Колата е комби и не видяхме в багажника да има някъде място за карта. 

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Точно отзад в багажника се слага картата. Слота е откъм стопа на този модул, който ти си видял. Вкарваш вътре цялата карта и си готов 

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

Някой ползва ли го въобще този телефон, защото и моята бъдеща Е39-ка ще има, др. седмица я вземам. Да не би всеки път да си вадя картата от телефона и да я слагам в колата, за може докато пътувам да ми звънят на нея? Ако взема някаква фиктивна карта,която никой не й знае номера и няма да ме търси на нея, закакво ми е да стой ? Или си слагате една фиктивна и си пренасочвате разговорите от вашия към тази и така , това ли е цялата идея на удобството ?
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3