Е това е няй-якото е36!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Ogi написа:съжелявам колеги че не ви харесаха фаровете мино на мен ми харесват нали това е по важното... и аз исках с черно но като видях как изглеждат на тая сива кола се отказах... след това исках отделни фар мигач... но такива само нови ин про и хелла... 8ОО лв за глупости нямах... и тва беше единственият ми варянт и нямаше начин... някой ден като позабогатея оше малко ще взема хела
Колега само едни вежди и ще е супер !

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Zaho написа:Ogi написа:съжелявам колеги че не ви харесаха фаровете мино на мен ми харесват нали това е по важното... и аз исках с черно но като видях как изглеждат на тая сива кола се отказах... след това исках отделни фар мигач... но такива само нови ин про и хелла... 8ОО лв за глупости нямах... и тва беше единственият ми варянт и нямаше начин... някой ден като позабогатея оше малко ще взема хела
Колега само едни вежди и ще е супер !
пробвах колега... закриваха ми очичките пък и стояха много грозно

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Ogi написа:съжелявам колеги че не ви харесаха фаровете мино на мен ми харесват нали това е по важното... и аз исках с черно но като видях как изглеждат на тая сива кола се отказах... след това исках отделни фар мигач... но такива само нови ин про и хелла... 8ОО лв за глупости нямах... и тва беше единственият ми варянт и нямаше начин... някой ден като позабогатея оше малко ще взема хела
като позабогатееш ми се обади да ти продам хеллата, черни с ангелски очи

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4