Е това е няй-якото е36!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 20 Дек 2007, 17:07

Ogi написа:съжелявам колеги че не ви харесаха фаровете ми ;) но на мен ми харесват нали това е по важното... и аз исках с черно но като видях как изглеждат на тая сива кола се отказах... след това исках отделни фар мигач... но такива само нови ин про и хелла... 8ОО лв за глупости нямах... и тва беше единственият ми варянт и нямаше начин... някой ден като позабогатея оше малко ще взема хела ;)

Колега само едни вежди и ще е супер ! ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Дек 2007, 17:39

Zaho написа:
Ogi написа:съжелявам колеги че не ви харесаха фаровете ми ;) но на мен ми харесват нали това е по важното... и аз исках с черно но като видях как изглеждат на тая сива кола се отказах... след това исках отделни фар мигач... но такива само нови ин про и хелла... 8ОО лв за глупости нямах... и тва беше единственият ми варянт и нямаше начин... някой ден като позабогатея оше малко ще взема хела ;)

Колега само едни вежди и ще е супер ! ;)

пробвах колега... закриваха ми очичките пък и стояха много грозно :mhihi: явно ще трябва да си намеря другия модел който е еднакво широк от началото до края... понеже тези които ги имах от маската започваха по широки.. и вече на мигача бяха тънки :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 20 Дек 2007, 17:45

като позабогатееш ми се обади да ти продам хеллата, черни с ангелски очи :)
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

Предишна

Назад към E36