????e46= e34 e39= e38 ????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
????e46= e34 e39= e38 ????
чух че широчината на тези купета вътре от стъкло до стъкло е равна . някои може ли да даде по точни размери. щото ако е така да зимам 3 ка. малко тъп въпрос ма като ги нямам всичките да премеря....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M

Ако си виждал тези коли нямаше да питаш въобще

Тройка да е голяма вътре колкото 7ца

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

колега, не е баш така. Някои голям познавач те е метнал лекичко. Можеш да влезеш в Auto.ru , отиваш на БМВ и разгледай моделите за ширина. По принцип това са външни габарити, но те се смятат за да има отражение на вътрешното пространство и обикновено разликите са пропорционални. Казвам ти го, защото знам на изуст коя кола колко мм е широка. Дори и 10 - 15 мм разлика има доста голям ефект. И като ги гледаш, имай предвид, че между най-дребните "коли" и големите автомобили разликата е около 150-160мм 

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
На теория да, но на практика не е точно така заради ергономичния дизайн в по-новите коли
Дори да не е по-голяма, Е46 е доста сходна с Е34(имал съм ги и двете) и няма нищо общо с Е36 като вътрешно пространство. За другите не мога да взема отношение.
П.П. Във форума има линк към книжката на Е46, може да видиш от там размерите

П.П. Във форума има линк към книжката на Е46, може да видиш от там размерите

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
d
мерси на колегите взели отношение. днес отидох на един познат в автокъщата. аз карам е 34 но и искам да взема и е38. но се замислих че напоследък с този трафик няма да ми е удобна. и като чух че е 46 е съпоставима с е34 която ми е невероятно удобна реших да се ориентирам към е46. И днес сядайки в е46 категорично се отказах. действително колата е ергономична и много красива но просто ми е малка. а на е39 ...незнам но нещо отвън и липсва . е38 е....... голяма кола.
Последна промяна klintan66 на 20 Дек 2007, 10:38, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, возил съм се във всичките коли,които си описал.
определено най-просторно и широко е в Е38, после в Е39 и може би Е34 с малко повече от Е46 е по-широка
7-цата е нещо поразяващо
Георги Пенчев
определено най-просторно и широко е в Е38, после в Е39 и може би Е34 с малко повече от Е46 е по-широка

7-цата е нещо поразяващо

Георги Пенчев
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
не знам но мисля че Е39 е наи удачния вариянт от изброените
хем вози като лимузина(то си е такава) хем се промъква и по централните улички ..
то си е ясно че е нещо между 3ка и 7ца .. хем кога искаш бега много хем вози яко
ако е 7-ца трябва доста по голям двигател .. разбира се бих предпочел 7-ка наточен пред 5-та
хем вози като лимузина(то си е такава) хем се промъква и по централните улички ..
то си е ясно че е нещо между 3ка и 7ца .. хем кога искаш бега много хем вози яко

ако е 7-ца трябва доста по голям двигател .. разбира се бих предпочел 7-ка наточен пред 5-та

- klintan66
- старши ентусиаст
-
r
маркетинг директорите на бмв са страшни - каквото и да имаш хем си доволен -хем окото все се заглежда. а аз не съм имал от 7 серия бмв и за това на там ме тегли. нещо 730и ми се иска, но изглежда който има читаво не го дава.
13 мнения
• Страница 1 от 1