Препоръчайте бояджия/тенекеджия
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Препоръчайте бояджия/тенекеджия
Колеги препоръчайте моля ви някои бояджия че предната ми броня е леко пострадала.Ще кача и снимки скоро.
Аз съм от редута,ако знаете някои добър на близо от слатина или от изток ще помогне много.Или просто някои майстор дето ще ми го направи.
Аз съм от редута,ако знаете някои добър на близо от слатина или от изток ще помогне много.Или просто някои майстор дето ще ми го направи.
- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
Колега, аз преди седмица-две ходих при един майстор. Препоръча ми го един колега от форума ... човека е бил 20-тина години по Германия ... и как да ти кажа ... работи перфектно ... няма грешка. Лошото е че се намира чак в Модерно предградие ... и другото което е по кофти ... взима скъпо. Преди месец пребоядисвах дясна врата ... при един "невероятно добър майстор, който работи супер ефтино" ... в Радомир. Вратата стана друг цвят, беше олял единия край .. понеже се загледал в нещо... и беше забравил да лакира една част от вратата
.... от тогава ... компормиси с колата не правя. Ако Модерно предградие не ти е чак толкова далеч ... 0878 555 134 - Жоро. Кажи му че те праща Жоро с Пловдивското BMW ... и btw не се стряскай от условията в които работи ... добър е!!!

На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!
KepeHcku написа:Колега, аз преди седмица-две ходих при един майстор. Препоръча ми го един колега от форума ... човека е бил 20-тина години по Германия ... и как да ти кажа ... работи перфектно ... няма грешка. Лошото е че се намира чак в Модерно предградие ... и другото което е по кофти ... взима скъпо. Преди месец пребоядисвах дясна врата ... при един "невероятно добър майстор, който работи супер ефтино" ... в Радомир. Вратата стана друг цвят, беше олял единия край .. понеже се загледал в нещо... и беше забравил да лакира една част от вратата.... от тогава ... компормиси с колата не правя. Ако Модерно предградие не ти е чак толкова далеч ... 0878 555 134 - Жоро. Кажи му че те праща Жоро с Пловдивското BMW ... и btw не се стряскай от условията в които работи ... добър е!!!
аз те пратих при него колега.радвам се че си останал доволен.
човека наистина работи в нечовешки условия(в момента си търси хале да се премести),а колите излизат като от камера.как успява да ги пръска така просто нямам идеа.....но както и да е които и да отиде при него няма да бъде разочарован.а по отношение на цените от личен опит знам че взима доста по-малко от повечето тенекеджий и бояджий.
Re: Препоръчайте бояджия/тенекеджия
DroW написа:Колеги препоръчайте моля ви някои бояджия че предната ми броня е леко пострадала.Ще кача и снимки скоро.
Аз съм много доволен от сервиз-а на Fulda,в Горубляне,Самоковско шосе 1,на рекламата пише MotoExpert,два дена ме бавиха но колата стана като нова.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ