въпрос относно едни ANgel Eyes фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос относно едни ANgel Eyes фарове
Здравейте колеги,
имам проблеми с Бул Инс относно възстановянането на една щета. Фаровете са следните и ми липса едно оплатнение между мигача и калника, което запълва една празнина там и оплатнява.
става дума за ляв фар
Въпросът е дали някой може да ми услужи с нещо подобно, или продаде
че ще ми е адски глупаво да купя нови фарове само заради тая гума или пласмаса, не съм сигурен тъй като колата не е при мен.
Благодаря Ви предварително!
имам проблеми с Бул Инс относно възстановянането на една щета. Фаровете са следните и ми липса едно оплатнение между мигача и калника, което запълва една празнина там и оплатнява.

става дума за ляв фар

Въпросът е дали някой може да ми услужи с нещо подобно, или продаде

Благодаря Ви предварително!
bmw
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
а защо не си отрежеш от някъде и да я залепиш за мигача ?
или пък виж от старите ти мигачи би трябвлао и те да имат такива гумички... вземи от тях
или пък виж от старите ти мигачи би трябвлао и те да имат такива гумички... вземи от тях

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега както казаха другите колеги изрежи една гума и слжи.дате питам не6то?аз имам су6тите фарове взех ги преди месец за 350лв,ти твоито на кви пари ги взе?
spens_82 написа:колега както казаха другите колеги изрежи една гума и слжи.дате питам не6то?аз имам су6тите фарове взех ги преди месец за 350лв,ти твоито на кви пари ги взе?
Така ги наследих с покупката на колата, гледам че в ebay са по 200$, така че мисля си ги взел на нормална цена, предвит доставката до България и надценката

Яро написа:Купи си един мигач и му ползвай уплътнението
надявам се да стане така

скоро ще ви подготвя материала с преживелиците ми с БулИнс и техния Евросервиз в Бояна, и как не съм си виждал колата от 36 дни ...

bmw
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Тая снимка, предполагам, не е твоя, тъй-като, струва ми се, има уплътнение на посоченото от теб място. Иначе решението, наистина, е уплътнението от друг мигач. Според мен трябва да стане.
6 мнения
• Страница 1 от 1