някой ако има идея да сподели
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
някой ако има идея да сподели
Здравейте, очаквам предложения и мнения относно следното :
Прецака ми се гуменото уплътнение на едната ''кихалка'' на колекторните тръби за ГАЗ-та. Сега докато си търся това гуменото уплътнение под самата кихалка искам да карам колата и сега съм извадил кихалката и там има дупка голяма колкото дъното на чаша за кафе. .Имате ли идея с какво може да се затвори тази дупка временно докато си намеря такъв гумен пръстен ,за да карам колата ,защото се оказа че нещо толкова елементарно не мога да го намеря по магазините тук на морето въобще ...?Очаквам мнения !
Прецака ми се гуменото уплътнение на едната ''кихалка'' на колекторните тръби за ГАЗ-та. Сега докато си търся това гуменото уплътнение под самата кихалка искам да карам колата и сега съм извадил кихалката и там има дупка голяма колкото дъното на чаша за кафе. .Имате ли идея с какво може да се затвори тази дупка временно докато си намеря такъв гумен пръстен ,за да карам колата ,защото се оказа че нещо толкова елементарно не мога да го намеря по магазините тук на морето въобще ...?Очаквам мнения !
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
a ako го смукне
..... идваш за матор 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Re: някой ако има идея да сподели
sineok_pi4_ написа:Здравейте, очаквам предложения и мнения относно следното :
От де си бре?
Не търси такава гума, за х.й не стават, след седмица пак ще търсиш. Направи си кихалка с фланец, който да завиеш с болтове на самия колектор, във всички останали случаи пътищата водят кам Явор

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: някой ако има идея да сподели
Ами знаеш ли колега,че май си прав. Намерих си такава кихалка и уж намерих и е същият диаметър ама нещо ми се струва хлабава като е сложих на дупката на колектора-самият гумен пръстен под нея ми се струва ,че е по-тесен от предишният... А колкото до това да си сложа болтове на колекторните тръби -как да ги хвана като са от пластмаса -колекторите ? И още нещо да те питам - ти като си слагал кихалките нали самият гумен пръстен на който лежи кихалката го сложи с тънкият край навътре, а този по-дебелият ръб на гумата навън? И първо сжови гуменият пръстен ,а след това самата кихалка пъхна в гумата нали?
Ами за да ти кажа до сега си карах с тези старите доста време и онзи ден ако не беше това 'свистене' и прекъсване въобще нямаше да разбера ,че тази гумичка е сдала багажа....
Ами за да ти кажа до сега си карах с тези старите доста време и онзи ден ако не беше това 'свистене' и прекъсване въобще нямаше да разбера ,че тази гумичка е сдала багажа....
Последна промяна Vasko на 19 Дек 2007, 18:09, променена общо 1 път
6 мнения
• Страница 1 от 1