РОМИЗИРАМЕ се!!! А честито братя и сестри :)
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
те живеят по добре от нас бе колеги кво сме ги ужалили а отностно тоя цитат .........Joro_Paveto написа:"Тате каза, че требва да имам 8 деца, да ми стигат помощите да пием цел месец!"...неизвестен хасковски малолетен ром...

toni m-kata написа:те живеят по добре от нас бе колеги кво сме ги ужалили а отностно тоя цитат .........Joro_Paveto написа:"Тате каза, че требва да имам 8 деца, да ми стигат помощите да пием цел месец!"...неизвестен хасковски малолетен ром...
От днес започвам яко солариум и след нова година ще се прекръстя Рамо, и отивам при социалните!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:toni m-kata написа:те живеят по добре от нас бе колеги кво сме ги ужалили а отностно тоя цитат .........Joro_Paveto написа:"Тате каза, че требва да имам 8 деца, да ми стигат помощите да пием цел месец!"...неизвестен хасковски малолетен ром...
От днес започвам яко солариум и след нова година ще се прекръстя Рамо, и отивам при социалните!![]()
![]()
Бате защо ти е солариума ва? Ти без да га ползваш отнашити мязаш! Сиганска жилка си имаш презнайси!
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
mk4 написа:трябва законово да се ограничи популацията от роми, че взе да става страшноооооо
Или снякои друг "АК" ! Ами айде честито де!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Айй сиктир ти бе ром такъв! Сиганин, хаде си ме виждал в снимка бе?![]()
![]()
На тебе на снимка те нямам бате обаче колата на снимката ти го знам на кой беше преди да го земеш ти сас телта вечерта.
Знамта беее ти си мойто братчед!
Как е варви ли беимвету ?
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
ХАХАХАХАХААbobi_maxo написа:Къде е Волен да идвам със свалени гащи? Да ме оправя!![]()
Знаете ли как мяукат котките във Факултето?
- хххмяууу!

D3BEP написа:bobi_maxo написа:Айй сиктир ти бе ром такъв! Сиганин, хаде си ме виждал в снимка бе?![]()
![]()
На тебе на снимка те нямам бате обаче колата на снимката ти го знам на кой беше преди да го земеш ти сас телта вечерта.
Знамта беее ти си мойто братчед!
Как е варви ли беимвету ?
Фарфи бате, само дето беше без телта бе! Тоя я беше фърнал за железо

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:
Фарфи бате, само дето беше без телта бе! Тоя я беше фърнал за железо![]()
Eeee. Tи ся като сиганин лъжеш. Нали те видях сас телта ва. И после видях и човекот дето е на колата, и тя си га търсеше колата сас една бохалка!
Дали е вярно бате, а.
Дали наистина връщат заради желязо автомобил да работи?
Лъжеш ли ме ся, признайси чесно! Хората те преглеждат!
Аз ше отида и ше проверявам работата.
Ти от това офис ли са закупи твоето автомобил?

Ако отивам и аз дали ще става работата, как си мислиш?
Обаче аз ще желая ламборджини брачед за да дода в махалата сас него и да дам газ а чааветата да не вярват сас очите си!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Хавтомобила не е от тоз офис, хавтомобила го плаштах, с парите на един богат сиганин. Дето е фръщал многу железо, и сега ас требе фръщам железо за фрънем парата бате! У таз офис е залата за железата бе бате. Ама не казвай на другото сигани, че ше останем бес штанга и гири!![]()
![]()
![]()
Сас на сар Киро парите ли го закупа ва?
Сар Киро знам дет дава на лизинг ва. Ама той не е искупувал жилязо ва. Той защот копува спирт от аптека и прави много хубав ракия на българите да пият, затва му плащат ва! Затва има пари и дава!
Няма да казвам на другото роми, преятел, защот не можеш да им притежаваш доверие! Като сигани крадат ша ти земат колата ша шофираш без штанга!
Каде са намира акумолатора на тва чудо ва? Дали е достатъчно силен да варви много ва?
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4