Kак всеки от нас разбра за съществуването на форума
Модератор: Общи модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Дойде ми "сигнал от Космоса".......и там карат БМВ!
П.П.От колега от форума

П.П.От колега от форума

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Tърсих инфо за БМВ в Гугъл и... така 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Чичко Гугъл ме осветли.Като реших да си купувам баварец и се разрових за информация.Бях наистина впечатлен от познанията и изказванията на някой от членовете, жалко, че не пишат вече често.И поне 5-6 месеца четох преди да почна да пиша
(това да го имат предвид тия дето пускат теми обсъждани десетки пъти)

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Още 2003-та, когато Иво(тех съпорта) взе книжка и респективно Е30-то, със сичките му екстри: Шпер
Оттогава съм прочел, повече отколкото за целия ми живот - каквото и да е!!!
Фул респект

Фул респект
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
При мен мотамо същотоЯро написа:Чичко Гугъл ме осветли.Като реших да си купувам баварец и се разрових за информация.Бях наистина впечатлен от познанията и изказванията на някой от членовете, жалко, че не пишат вече често.И поне 5-6 месеца четох преди да почна да пиша(това да го имат предвид тия дето пускат теми обсъждани десетки пъти)

- Новини
-
Преди да се появи форума тук, действието се развиваше в клубовете на dir.bg.
Случайно си бях харесал една Е30-ка, но имаше редица технически проблеми по нея и исках да прочета нещо за този модел за да знам какво да очаквам.
Първото място където потърсих беше именно dir.bg и попаднах на секцията за БМВ там. Писах за проблемите с колата и Андро (Ландшарк) направо ме насочи да ги задам в токущо създадения форум www.bmwpower-bg.net. Регистрирах се и си пуснах тема. Зададох въпросите по най-малоумния начин, а получих огромен, полезен и изчерпателен отговор. Бях втрещен как има хора, които обърнаха толкова внимание на човек, който даже не може правилно да зададе технически въпрос.
В крайна сметка се оказа, че съм 25-тия регистрирал се потребител и май съм тук откакто този форум съществува.
П.С. Такава тема е пускана преди време, но е хубаво периодично да се пуска. На мен лично ми беше интересно и я изчетох цялата.
Случайно си бях харесал една Е30-ка, но имаше редица технически проблеми по нея и исках да прочета нещо за този модел за да знам какво да очаквам.
Първото място където потърсих беше именно dir.bg и попаднах на секцията за БМВ там. Писах за проблемите с колата и Андро (Ландшарк) направо ме насочи да ги задам в токущо създадения форум www.bmwpower-bg.net. Регистрирах се и си пуснах тема. Зададох въпросите по най-малоумния начин, а получих огромен, полезен и изчерпателен отговор. Бях втрещен как има хора, които обърнаха толкова внимание на човек, който даже не може правилно да зададе технически въпрос.
В крайна сметка се оказа, че съм 25-тия регистрирал се потребител и май съм тук откакто този форум съществува.

П.С. Такава тема е пускана преди време, но е хубаво периодично да се пуска. На мен лично ми беше интересно и я изчетох цялата.