Въпрос за отнета книжка
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
ако не се лъжа проверяват дали лицето или колата се издирват,дали лицето е криминално проявен и дали колата е крадена
Трябва малко време докато влезе в сила наказателното постановление.Докато не дойде резултата от кръвната проба няма как да ти напишат акт за алкохол,след това има три дни за обжалване пред началника на кат ,после трябва да се издаде наказателно постановление и накрая да се връчи на човека.А с проверките по станцията не си мислете ,че ще минете метър.Проверяват по егн-то и в базата данни има всичко,имаш ли книжка ,какви категории колко точки ти остават криминално проявен ли си и т.н.Тези данни всеки от нас доброволно ги е предоставил при изкарването на лични документи.
А приятеля ти е гризнал бибата,поне 3 месеца лишаване от правоспособност и 200-300 кинта.
А приятеля ти е гризнал бибата,поне 3 месеца лишаване от правоспособност и 200-300 кинта.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Re: **
Mario Pankov написа:add1cted написа:Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата
Това сигурно ли е?
Не, не е сигурно....направо е несигурно...щото говорят по анимационни сериали колегите пак

Cobra написа:Mario Pankov написа:add1cted написа:Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата
Това сигурно ли е?
Не, не е сигурно....направо е несигурно...щото говорят по анимационни сериали колегите пак...да кара....па те ше го резнат след около 20дни...
Да, сигурно е

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Cobra написа:Mario Pankov написа:add1cted написа:Само през работното време на КАТ могат да проверяват колко точки имаш, наказания и тн. През останалото време само дали ти или колата се издирват както каза колегата
Това сигурно ли е?
Не, не е сигурно....направо е несигурно...щото говорят по анимационни сериали колегите пак...да кара....па те ше го резнат след около 20дни...
просто ще игнорирам,не ми се спори

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Дано се оправи със закона, ама не пийте бе колоеги, мизерия си е тва пиене и каране след тва
Мен постоянно ми се пие като съм с колата, но не помирисвам и бира.

BMW only!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
като е без книжка няма да кара, да се радва че не е размазал някого.
заеби само в .бг сме деба и тарикатите кога и как да се измъкнеме.. разбирам да са му писали акт за бройката, ама 0.73 по дрегер е минимум толкова, реално сигурно около промил. Не ми се ще следващия път да не ме види като пресичам щото е тарикат и кара пак пиян без книжка! на такива трябва да им разпорват гъза от глоби и наказания

заеби само в .бг сме деба и тарикатите кога и как да се измъкнеме.. разбирам да са му писали акт за бройката, ама 0.73 по дрегер е минимум толкова, реално сигурно около промил. Не ми се ще следващия път да не ме види като пресичам щото е тарикат и кара пак пиян без книжка! на такива трябва да им разпорват гъза от глоби и наказания

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и аз смятам ,че не трябва да се помага на някой ,който е наказан заради пиене...!...ма... по принцип проверяват дали имаш книжка-изкарана по ЕГНто ...! така че по станцията могат да разбират дали имаш актове и какви/само в работно време/,дали си изкарал книжка ,така че докато не излезе акта на компютъра не могат да го хванат.
кажи му ,обаче,че ако го хванат ше му излезе солено!!!
кажи му ,обаче,че ако го хванат ше му излезе солено!!!
t0sh написа:като е без книжка няма да кара, да се радва че не е размазал някого.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2