предстои ми покупка на 318is e36 и искам ако може да чуя мне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Прекалено много се набирате на сравнението 318iS vs 320.... а реалната разлика всъщност е 318iS vs 325i.... тогава има сми да се говори... 320-ката ръмжал повече.... и кво? ела да те повозя на iS-а да видим дали не ръмжи... т'ва пък да избираш двигателя по звука... айде бегай 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Напълно съгласен с Mollov 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Mollov написа:Прекалено много се набирате на сравнението 318iS vs 320.... а реалната разлика всъщност е 318iS vs 325i.... тогава има сми да се говори... 320-ката ръмжал повече.... и кво? ела да те повозя на iS-а да видим дали не ръмжи... т'ва пък да избираш двигателя по звука... айде бегай
Е тва е приказка

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
и във IS и в 20-ката, мацката се 4упи от кеф, взимай което по добро, но не съжалявай 4е не караш 6-так, не върви пове4е от "бавната" IS-ka гарантирам, особено ако е М44.
- Mollov
- Мародератор
-
Абе всеки да кара квото иска.... 6>4, ма.... има си и едно "НО"
никой не може да ме убеди, че iS-a е по-добър от 20-ката и обратното.... единият е няколко коня по-малко, ма пък е по-лека колата.... и т.н. чудя се що тия с 20-ките се набират толкова, че имали "6-таци" - ма хубу бре.... кво ми ги навирате в носа??? Ходете се набирайте на другите 6-таци - 2.5 и особено 2.8... нали сте бързи и големи 6-таци 

- стан
- старши ентусиаст
-
Мани ти, ми и на хлопелите даже не могат да се набират
И стига спорове бързи 20-ки срещу бързи ис-ки... Разлика няма, еднакво ни наказват селтаците 

- Mollov
- Мародератор
-
Мани ги ти са хлопелите.... да си хлопат... според мен iS-ките и 20-ките требе да се обединят и да се мъчат да се гонят с 25-ците (28-цата вече идва много с тоя nm) колкото могат.... дет се вика - сговорна дружина, 25-ца дръпва
Иначе по темата - както казах според мен що се отнася до поддръжката, ако не можеш да се справиш с 20-ка, то тогава не виждам как ще се справиш и с iS-а... две свещи и 2 кила бензин на 100км/ч ако са проблем (двете бутала и повечето повдигачи не ги броя, че тогава си е все скъпо).... значи работата не е на добре

Иначе по темата - както казах според мен що се отнася до поддръжката, ако не можеш да се справиш с 20-ка, то тогава не виждам как ще се справиш и с iS-а... две свещи и 2 кила бензин на 100км/ч ако са проблем (двете бутала и повечето повдигачи не ги броя, че тогава си е все скъпо).... значи работата не е на добре

- стан
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2