Нови истински снимки на Е60 М5!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 30 Апр 2004, 16:24

Маааааааамоооооооооооооооо!!!!Урудееееееее!!!!!!
Абе не ви ли се струва малко странно да си остават М5цата те така на некъв смръдел паркинг.Напрао шповърНЪ!!!
Тия папараци са действали със скорост 2пъти светлината :lol: .А може и да са били 3 копиленца.
Абе вообще :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: М5(тва се отнаса за сички поколения)
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 30 Апр 2004, 19:01

Май БМВ пак утепа конкуренцията, неземна красавица е таз М5-ца!!! Започвам да паля свещички и мен да ме огрее това щастие някой ден!!! :twisted:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Апр 2004, 20:30

Имам един приател дето вика "Не човек" е тфа е "Не кола " :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Предишна

Назад към Основен Форум