Видео карта- питане ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
Icco® написа:NEDQLKO написа:ATI RADEON 9600 PRO 256 MB - 78лв
Това май е единственото което можеш да намериш лесно и за млако пари отгоре на това е и за AGP
Явно много хора са доволни от нея

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Виж в дата.бг, раздела купувам/продавам, пусни тема за видео карта и един ориентир за пари и ще почнат да се сипят предложения. Може да изпадне нещо добро 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
t0sh написа:logout написа:Нали ти писах вече:
Radeon 1650 Pro (256MB) - 100 лева
В Jar трябва да я имат, щом искаш от там. Това е конкурент на GF7600 GT и определено е по-силна от GF6600 GT. Аз със 1950 Pro ръшна всичко
имаш предвид X1650 ли ?
Опаа, пообъркал съм малко, не е Pro...
Ето:
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529579
Хора, какво е това 9600Pro??? Тва вече трябва в музей да го излагат. Има ли хардуерна поддръжка на DX9 и на Shader Model 3.0? Не се излагайте с тия древни карти, когато става дума за някакъв вид ъпгрейд...
It's not who You are, it's who You know...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ще Ви помоля и аз, за помощ по същият въпрос.
От две години се мъча с тази Radeon 9200, а след като взех компютъра ми хареса да разпускам с някоя авто игра. Вероятно ще препоръчате същите модели като тези по-горе, но може и да има и други, решил съм да взема нова карта. Предложете нещо до 150 лв. и от къде да се купи.
конфигурацията е следната:
-процесор:Celeron D 2.80GHz, L2кеш-256 KB
-памет: 1024 МB , добавял съм половината
-видео карта: ATI Radeon 9200 SE, AGP
-дънна платка: GA-8I848PM
Притеснява ме увеличаващото се потребление на ток от компютъра, новата карта сигурно и тя ще потреблява повече, отделно съм слагал ТВ тунер, памет, звукова карта, ще ме посъветвате ли да мисля и за по-мощно захранване.
Благодаря!
От две години се мъча с тази Radeon 9200, а след като взех компютъра ми хареса да разпускам с някоя авто игра. Вероятно ще препоръчате същите модели като тези по-горе, но може и да има и други, решил съм да взема нова карта. Предложете нещо до 150 лв. и от къде да се купи.
конфигурацията е следната:
-процесор:Celeron D 2.80GHz, L2кеш-256 KB
-памет: 1024 МB , добавял съм половината
-видео карта: ATI Radeon 9200 SE, AGP
-дънна платка: GA-8I848PM
Притеснява ме увеличаващото се потребление на ток от компютъра, новата карта сигурно и тя ще потреблява повече, отделно съм слагал ТВ тунер, памет, звукова карта, ще ме посъветвате ли да мисля и за по-мощно захранване.
Благодаря!
Последна промяна Le Transporteur на 18 Дек 2007, 11:09, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- logout
- старши ентусиаст
-
Ми... примерно това:
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529564
а за още 10 кинта отгоре същата с 512МБ РАМ
По въпроса със захранването, вземи си примерно един Fortron 400 вата и не би трябвало да береш ядове...
П.П. Ей, да не ме помислите за дилър на Жар
Просто тоя сайт ми е най-удобен...
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529564
а за още 10 кинта отгоре същата с 512МБ РАМ
По въпроса със захранването, вземи си примерно един Fortron 400 вата и не би трябвало да береш ядове...
П.П. Ей, да не ме помислите за дилър на Жар

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ей, стига пуска линкове на Жар-Пожар, че ще вземе да отиде от там да си я купи.... той Рашко е пич, ма сервиза му е "-Пожар"......
Транспортьор, кажи с кво захранване си, че да се прецени дали има нужда от смяна... ако си с някво незнайно или пък JNC/KME/Codegen - да, за смяна е... независимо дали ще сменяш видеокартата или не

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:
Ей, стига пуска линкове на Жар-Пожар, че ще вземе да отиде от там да си я купи.... той Рашко е пич, ма сервиза му е "-Пожар"......
Транспортьор, кажи с кво захранване си, че да се прецени дали има нужда от смяна... ако си с някво незнайно или пък JNC/KME/Codegen - да, за смяна е... независимо дали ще сменяш видеокартата или не
Захранването е китайско, Делта Електроникс, дават му 300W мах. ,но при определена комбинация 200W. Сглобката на компа е Скалео П на Фуджитсу-Сименс.
Моллов кажи нещо и за видеото, макар и да е стария AGP моделите пак са доста, HD-та, PRO , неща които не знам какво точно са и дали ще ми вършат работа. Да не взема някоя карта , чиято работа да се ограничава от дъното или нещо от този род. Тези които ми предлагат на Power Color , като качество стават ли?
Компютъра, монитора и добавките по-късно съм пазарувал от Стемо.
Последна промяна Le Transporteur на 21 Дек 2007, 19:07, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва захранване е железо... и в буквалният и в преносният смисъл... Delta Electronics са едни от най-сериозните компании за производство на PC-related елементи.... те произвеждат шаситата и захранванията за сървърните Itanium машини на Intel.... има ги по всичките брошури
Така че захранването ти е ОК
Що се отнася до видеото, ако имаш пара за тия HD2600, дето скоро ше излизат - вземи такова... 1950 е готина, ма скоро ше увехне... за момента 1950Pro е най-удачното решение за AGP - направо цепи в сравнение с останалите платки...

Що се отнася до видеото, ако имаш пара за тия HD2600, дето скоро ше излизат - вземи такова... 1950 е готина, ма скоро ше увехне... за момента 1950Pro е най-удачното решение за AGP - направо цепи в сравнение с останалите платки...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Тва захранване е железо... и в буквалният и в преносният смисъл... Delta Electronics са едни от най-сериозните компании за производство на PC-related елементи.... те произвеждат шаситата и захранванията за сървърните Itanium машини на Intel.... има ги по всичките брошуриТака че захранването ти е ОК
Понеже съм чувал добри думи само за Fortron и Antec, та реших че това захранване не е достатъчно добро.

Няколко доуточняващи въпроса:
- За чипа на картата е ясно , а трябва ли да избирам определен производител на картата?
-коя комбинация е за предпочитане: 256MB-DDR3 или 512MB-DDR2
Благодаря за съветите и помоща!

- logout
- старши ентусиаст
-
Аааа от (по)Жар и аз не купувам отдавна, просто в сайта се оправям бързо и го ползвам за разузнаване
ПоверКолор не ми е познато като марка и нямам впечатления. Аз лично залагам на Asus като производители, но там цифрата обикновено е по-дебела. За паметта не мога да кажа нищо
Най-добре да се разровиш някъде за сравнителни тестове, там хората са си поиграли да изпробват и да сравнят.

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2