МАЗДА6-Е НЯМА ДРУГИ ТАКИВА МОШЕННИЦИ!!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравейте колеги, https://www.mazda.at/AboutMazda/Contact ... UsForm.htm това е полезен линк за това момче което са се опитали да набутат. Стар Моторс си е една много тъпа и гадна фирма. Преди година купувах маска радиатор, и ми обявиха цена от 580 лева. Плащам си я в кеш, не само капаро, казват ми сега чакай 10 дни, и се прибирам у дома. Имам ICQ номера на един дилър от стар моторс, и тоя ми казва че нещо са се объркали и трябвало да им занеса още 20 лева понеже очиларката струвала 600 лева. Аз като се набрах, и му казах че ще ги оакам из интернет и че господари на ефира ще получат копие от чата. Онзи келеш си подви опашката извини се, а аз чаках 20 дни за очиларката. Моят съвет е да не се оставяте да се ебават с вас. И винаги да внимавате защото ако не сте забравили живеем в БългарияD3BEP написа:Хм, странно.
Не, нищо и няма на колата.
Това вероятно е кола, висяла като експонат в някой шорум.
Ако шоурумът е малък и няма закрит гараж, може и дъжд да я е валял. От веме на време. Виждал съм даже в шоурум доста позацапани коли, с клонки, кла, листа...
Така е и ръждясала според мен.
Освен това вроятно всяка вечер и сутрин е имала път. От паркинг - може и далеч от шоурума, охраняван, и обратно.
Може и да е направила някой тест драйв.
Рждясалите болтове са свидетел, че колата не е удряна, иначе биха ги подменили или най - малкото развили. Болтове бол, в повечето сервизи даше си ги правят.
Позната история.
Регистрацията.... Клиентът заедно с капарото може да плати и регистрацията. Струва 50-100 лв и му я правят от фирмата.
Обаче ако повече не се яви колата висва регистрирана. Не я е взел клиент и не я е карал, защото в този случай фирмата трудно си я връща, а и има практика да се изчака поне месец закъснение на вноската, кояот е след месец, за над два месеца повечко километра щеше да навърти, без да говорим, че колата щеше да има и каско и гражданска, и лизинг и нямаше защо да те лъжат - то само каското да ти прехвърлят си е цяла отстъпка.
Друго ме учудва.
Повечто производители имат правила:
Над 500 км колата се води УПОТРЕБЯВАНА
Над 6 месеца в шоурума колата се дава с ОТСТЪПКА.
Според мен тук някъде е минавката. Нищо й няма на колата, но е трябвало дави съборят поне 5% от цената. Ако искате, оплачете се по - нагоре в представителство на Мазда за Европа. Мисля, че ще има последствие.
Nukem написа:То между другото сега на момчето му търсим друга кола,и във форд предлагад новото мондео с 25% отстъпка заштото неква градушка помляла 600 автомобила и сега ги продават!
А бащата на моя приятел им предложи да пемат цялото сервизно обслужване за първите 3 години това е някъде към 3-4% от стойноста на колата,но управителя не се съгласи и каза че штиал да върне парите а тази да продава като втора употреба!
25% е справедливо
значи не лъжат

и аз чух за същите 600 автомобила
Когато си бях поударил колата ми трябваше маска радиатор. Ходих до Дидо каза ми 1200 лева, другите магазини същата цена, и доставката в рамките на 2 седмици. Отидох и до стар моторс, казаха ми цена от 580 лева. Попитах ги още 2 пъти защото не повярвах на ушите си. Правя поръчка, казват ми да оставя капаро, аз оставям цялата сума /580 лв./ и си отивам. Още с прибирането по ICQ работника там ми пише че трябвало да дам още 20 лева. Набрах яко и го нахраних юнашката. Естествено не дадох повече пари. Отивам след 14 дни и се оказа че трябва да чакам още 1 седмица понеже камиона им не бил пълен и трябва чака
Сами разбирате че и да редя и да псувам и да храня с нищо няма да помогне, но започнах всеки ден да им ходя до офиса. Тъпаците се изнервиха и уредиха нещата с 3 дни по-рано да доидат нещата. Пълни измекяри са. Всичко им е мега скъпо, само не знам как се излъгаха и ми продадоха на тази цена маска-радиатора.

Еконт работят за нас
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2