гледахте ли това бе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Дек 2007, 20:52

ебаси яката темичка се е заформила...
като видях клипчето се сетих за любимия по изпити лаф на един колега "айде пак цици рулз.. ся ще видите циците как ше вземат изпита" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ми такова е... щото има мн тъпи путки дето сами си го правят - а покрай тях изгарят и тия невинните тъй да се каже...

няма да забрая как още 1 курс 1 семестър посред зима половината ми колежки се изсипваха на изпитите с къси коли и "чорапогащници" от ония с големите бримки и едрите мрежи :shock: :mhihi: то и как мога да ги забрая де... някой имаха едни такива крака - дълги изящни, оформени, идеално обезкосмени с леко мускулест трапец и едни топли бедра... както и да е де, да не се отплесваме :uups: :uups: :mhihi: :mhihi:

ся се сещам и за една случка, която ми разказваха в техническия университет във Варна...

Та отива въпросната мома на преговори с даскала за оценка... отива на гости, изчуква си я човека как си требе и я пита "пет стига ли ти?" оная предоволна се съгласява на петица... на другия ден на изпита получава двойка с пъхнати едни 5 лв между изпитните листи :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и в моя курс имаше 1 такъв случай първи курс с проф. Борисов (не му помня малкото име ама ако мн настоявате мога да си изровя книжката :mhihi: )
преподаваше по дескриптивна геометрия в УАСГ и ВСУ - та една колежка му оди на консултациите... и той кат почнал да я опипва, да си слага ръката на коленете й - и др. такива... та след тая случка и няколко оплаквания го изгониха от нашия университет.. доколкото знам после са го изгонили и от уасг-то ;)

но в общи линии търсенето определя предлагането и обратно.. ако не бяха тия студентки дето разчитат на външния си вид да си взимат изпитите - може би нямаше да има и такива преподаватели дето да се възползват... или поне нямаше да са толкоз много ;)

поуката май е че ако искаш да се омъжиш девствена - не записвай висше образование :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и все пак хубавото е че си вземате изпитите.. а ние с топки между краката кво да прайм ? :mhihi: преди да се оплаквате помислете на нас колко по-трудно ни е като нямаме тая възможност :mhihi: :mhihi:

:OT: на мен ми се е налагало да гоня 1 проф. из стаята със стол в ръка че да си взема изпита :mhihi: :mhihi: и един друг го заплаших че ше го изхвърля през прозореца ако ме скъса... ама той умря отдавна тъй че не се брои :mhihi: :mhihi:

та такива ми ти работи.. всеки се спасява както намери за добре - имам една любима приказка "на който не му понася - да се изнася"

не знам ако имах дъщеря.... сигурно щях да му потроша сички кокали на тоя... ама е факт че скапаната ни държава и скапаната ни образователна система са му помогнали да се помисли за недосегаем и да си позволява да си праи квот си иска :!:

тва в един частен университет е почти невъзможно да остане ненаказано :!: ето на - в нашия изгонихме един такъв преподавател... щото там властва принципа "който плаща - той поръчва музиката" и студентите са уважавани и ценени като.... дойни крави :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 17 Дек 2007, 4:25

DEFLEPPARD написа:...

:bowdown: :type:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Дек 2007, 14:02

ми според мен той не си е виновен всяка една жена може да си отстоява интересите, но винаги минава най леко за нея както с колите или тея дето ходят с богаташите, предпочитат да лапат от колкото да се борят във живота, евала и правя на момичето организирала се е и го е фанала.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата