Kак всеки от нас разбра за съществуването на форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Дек 2007, 0:55

Google :)
It`s party time !

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 16 Дек 2007, 1:01

Аз някъде към лятото на 2005-та тъкмо се бях зарибил по марката и вече се оглеждах за някое Е36 когато братчеда ми каза за форума и даже се бях регистрирал но нали съм куха лейка не помнех тогава нито потребителското име с което се регистрирах нито паролата и след като си взех първото БМВ с втората си регистрация почнах да чета форума и да ви кажа доста интересни неща имаше за четене и все още има :)
Като гледам последно време повечето нови потребители нищо не четът и само на готово без да се поровят искат някой да им снесе инфото което им е нужно
Аз първите няколко месеца само съм чел и попивал и така се стигна по малко до събор 2006 където присъствах тогава се запознах с останалите от Варна и мога да кажа че точно тогава всичко в живота ми се промени тотално !!
До ден днешен случаите в които съм пропускал сбирка се броят на пръстите ми на едната ръка и така .............

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 16 Дек 2007, 1:11

Мен приятелката ми го намери

П.П От тогава проклина този ден! :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 16 Дек 2007, 1:14

Google :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 16 Дек 2007, 1:16

тарсих нещо за ванус в гуугъл през 2003 и то беше кам 1 часа вечерта. Сайтът не беше ли тогава бмв.хит.бг ?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 16 Дек 2007, 2:01

Годината - 2005та. На светофара след Пирогов (посока Княжево, на Цар Борис 3ти) масленозелено е36то, със стикер на задния джам :)Четох сума време, преди да се регна на 03.03.06 :)
И те така те, то се оказа след тва че било на Юбчо хавтомобила :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Дек 2007, 2:19

Далечната 2003...ровех се в чичу гуугъл да търся инфо за Е28 и съвсем случайно попаднах на форума...оттогава... :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Дек 2007, 2:46

Ми на мене ми се присъни една нощ да го ева,като на Менделеев липсващи елменти от таблицата :shock: :lol:
Флизах си в Мирката с ник "имамБМВ"въпреки 4е нямах :lol: ,и некъф малък на 16 г рацер ми подхвърли и ... Бяхме 3ма,станахме 300 и те така..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Дек 2007, 2:48

Bogat-Beden написа:
Флизах си в Мирката с ник "имамБМВ"

Страшен си брат ,сигурно здраво кълвяха пичетата :mhihi:

Маи масата от нас са попаднали на форума съвсем случаино.Кои знае колко съратници още търсят каде да споделят своите радости и неволи без да знаят дори че ни има.....
Последна промяна LAST RIDE на 16 Дек 2007, 2:52, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Дек 2007, 2:51

LAST RIDE написа:
Bogat-Beden написа:
Флизах си в Мирката с ник "имамБМВ"

Страшен си брат ,сигурно здраво кълвяха пичетата :mhihi:

не можех да им отбивам атаките :lol: А после като наистина си купих,влизах с ник "нямамБМВ",а ти ми кажи къде е справедливостта ф тоя свят :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Дек 2007, 2:53

пази се брат не се издаваи че тия пиавици са много опасни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 16 Дек 2007, 3:54

А от началото ква зарибявка беше, ехе..... Роската кви мнения пишеше, с кеф да четеш, направо ти настръхва четината, Андро-LandShark и т.н. (да не се обидят пропуснатите) ... Явор беше още javor и пишеше мнения над 3думи и без емотикони, даже въпроси задаваше.. :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 16 Дек 2007, 4:08

Аз имам един приятел който четеше форума и работеше в Камор...И всеки път като отида при него го гледам бе чете някакъв форум...Питам го кво четеш ве...Той ми бмвфорума...Ама нещо не мога да намеря нещо чуждо за мене ( не че го хваля момчето но е адски умен и разбира нещата яко - завършил е машиностроене в Щутгарт )...Дори не беше се регистрирал а само си четеше такъв... После ме замъкна в Пловдив на събора на Писта Калояново ( първия събор ) беше в журито нещо по оценяването... Вечерта се напихме адски зверски и на сутринта едва се замъкнах там...Ама беше много яко си спомням... Та след тоя събор реших да се регистрирам... Ама четох само известно време де...И си трайках...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Дек 2007, 4:45

Ми аз имах един дрът кофтор (Рено 11) и се бях регнал във форума на Рено, за да обменяме с колегите техниески опит. Когато взех баварката, веднага в гугъла потърсих БМВ клуб, защото бях сигурен, че такъв има (по време оно един колега членуваше в клуба на Ауди и ми каза, че се събирали с хора от БМВ клуба). Естествено уцелих 10-ката с първия сърч и първият линк беше този на форума на клуба. И от тогава няма спирка...
It's not who You are, it's who You know...

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 16 Дек 2007, 6:38

при мене е малко мътна историята както винаги ;)

но 5 години назаде са доста време и тогава форума ме запозна с Хора който уважавам много и до ден днешен и на който държа много :winky:

разбрах за форума от нета но се радвам и до ден днешен че съм попаднал в него :)

И искам да благодаря на хора като Андро,Роската,Мегов и много други че създадоха едно сплотено братство няма да изброявам всички защото сте много но искам да ви кажа че съм готов на всичко за ВАС :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата