яко дрънчене
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
яко дрънчене
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!а какав материал мога да уплатня багажника и задната кора под прозореца за да спра дранченето от музиката
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
tihomirdp написа:доста почетох но все пак реших да попитам и аз съм чувал че трудно просвирва но ще пробвам а лесно ли се сваля кората отзад под стъклото
кората се сваля лесно, махаш облегалката на седалката и после се вижда как кората е захваната с нещо като винтчета, които с отверка се изваждат(не се отвиват, а направо се издърпват), после леко повдигаш кората и дърпаш, но преди това трябва да откачиш и станичните кори дето са до прозореца(със лампите на тях).... и тва е...
аз правих същата операция, щото и на мен ми дрънчи много кората, но засега ударих греда

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
донякаде се справих с проблема с кората под задния прозорец свалих я и и от долната и страна залепих (от една астра комби под багажника над резервната гума представлява танка гума с дунапрен) и сега поне тя недранчи на номере му сложих един цял силикон и тои стана добре но капака на багажника много вибрира напалних го с дунапрен но пак нестава в магазин практис продават специале материал за звуково изолиране на студиа струва 22 и нещо м2 на две парчета 50-100 но ме самнява че и с него ще стане даите някакъв съвет
tihomirdp написа:донякаде се справих с проблема с кората под задния прозорец свалих я и и от долната и страна залепих (от една астра комби под багажника над резервната гума представлява танка гума с дунапрен) и сега поне тя недранчи на номере му сложих един цял силикон и тои стана добре но капака на багажника много вибрира напалних го с дунапрен но пак нестава в магазин практис продават специале материал за звуково изолиране на студиа струва 22 и нещо м2 на две парчета 50-100 но ме самнява че и с него ще стане даите някакъв съвет
еми аз реших проблема бая добре със 1.5см дунапрен,като го сложих на 2 пласта(1 между гумата и металната кора,и 1 между гумата и кората),сега не си и помисля да дрънчи
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ами те хората са измислили изолациите за тази цел само че Dynamat-а излиза скъпичко за нашенския потребител и мисля че в тунинг.бг бяха измислили няква доста по-ефтина алтернатива с няква самозалепваща се лента ама не съм сигурен как се води.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
При мен проблем с кората няма,6тото синаправих нова,оба4е капака на багажника няма с какво да го излъжа.Виж ми в галерията
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
12 мнения
• Страница 1 от 1