Помаци оскверниха параклис, чупят икони, къртят кръстове!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
напускал си го из целия нет май си атакисче или омонче може и скинарАспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
EBEEMVACIA написа:напускал си го из целия нет май си атакисче или омонче може и скинарАспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!ама искаме да си дадеш форума дет редовно пишеш да видим къв си - не стаа да подкрепяш или мразиш народност - както българин така и турк щте утрепе за 5 стинки ако си тъп -
![]()
Требва ли задължително да съм атакист, за да ми пука когато поганци оскверняват български православен храм и се гаврят с нашия народ? Разбира се че съм го пуснал из целия нет, когато в една тоталитарна държава истината се прикрива и изопачава, нормално е информацията да си намира път до хората. Истината е като водата - винаги си пробива път и нищо не може да я спре! Гадни нихилисти!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ето това е лошото, някой хора пропагандират следното:
Ако обичаш България трябва да си или нацист, фашист, скинар, атакист и какво ли не... Защо?
Ако обичаш България трябва да си или нацист, фашист, скинар, атакист и какво ли не... Защо?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!
Пиши ми на лична. Отдавна не съм размазвал нечия мутра, що пък да не си ти?
С колко човека ще дойдеш? Това го пиши тук, да не вземе да не излезе сметката. Естествено че няма да си дам телефона и адреса на някакъв форумен писател. Не знам, мислиш ме че съм на акъла ти ли ...
Петьо,
Да, естествено че не е истина. И естествено че е простотия. Но е много продавана новина за журналята.
Аз не мога да те разбера.... Вярваш, че Хитлер не е избивал евреи, а не вярваш, че турците не тормозят българите повече, отколкото българите тях. Ето, тая тема пак е тъп и безмислен терор срещу помаците, че некви пешлемета - може и "християнчета" да са написали нещо с тебешир. Лошото е че тоз младеж и да го набия няма да се оправи и много са като него - нямат в главата
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
искарай вода от шише на морско дъно от галера на 600 години и виж истината - мафиотите ни клецат а ти мизерсташ като куче в къщи... аааа извинявай - В ШАТРРАТА В ШАТРРРАТААспарух написа:EBEEMVACIA написа:напускал си го из целия нет май си атакисче или омонче може и скинарАспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!ама искаме да си дадеш форума дет редовно пишеш да видим къв си - не стаа да подкрепяш или мразиш народност - както българин така и турк щте утрепе за 5 стинки ако си тъп -
![]()
Требва ли задължително да съм атакист, за да ми пука когато поганци оскверняват български православен храм и се гаврят с нашия народ? Разбира се че съм го пуснал из целия нет, когато в една тоталитарна държава истината се прикрива и изопачава, нормално е информацията да си намира път до хората. Истината е като водата - винаги си пробива път и нищо не може да я спре! Гадни нихилисти!

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
ОТ:Темата ме заинтригува да се поровя из нет-а.Вижте на каква интересна статия попаднах http://lubamanolova.info/030407-a.html
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аспарух написа:Путко писъмца ли искаш да ти пращам ма? Ако си маж кажи си адресо и телефоно да дойда да ти еба пичката майчина и да не се разправям повече с тебе.

Пиши си там по форумчетата и се пъчи пред хората и "патриотите" и не се разправяй вече с мен

Хаде, със здраве.
ПП. Предлагам темата да се заключи и и двамата да ни баннете.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2