Със/Без Блокаж
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
КОлата със задно предаване е за по-отворени от към каране шофьори!
Кола със задно предаване и шпер е за по-опитни и отворени от към каране шофьори!
Кола със задно предаване, шпер и повечко мощност си е за опитни шофьори със сърце тупкащо за каране
Кола с предно е просто за шофьори
П.С. За пореден път се обеждавам че имам бензин в кръвта
Кола със задно предаване и шпер е за по-опитни и отворени от към каране шофьори!
Кола със задно предаване, шпер и повечко мощност си е за опитни шофьори със сърце тупкащо за каране

Кола с предно е просто за шофьори

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: Със/Без Блокаж
Burningparis написа:Babuna написа:BMW-E39 написа:...
Язък, че караш БМВ, честно!
абе пичове за дрифтинг ли говорим или за нормално предвижване ?
не искам да ти казвам какво ми мина през мислите като с 160 се хлъзнах на лед на завой на връщане от банско с перфектното задно без шпер и ASC ...
Бая нормално предвижване правиш - 160 в зимни условия. Противоречиш си.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
dan4o_ написа:А тези с задно предаване и повечко мощност под капака но без шпер какви са ?
![]()
Ми не мога да преценя

Най-вероятно са неще средно

Според мен кола с много повер и без шпер и задно са дори по зле от тази с малко повер и без шпер щото отворения диф при експерименти праи много кофти номера! Държи се ужасно непредвидимо

За тея дето карат шперови кучки и им подават газ усещането е уникално!

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
rtzankov написа:Цялата идилия на зимата е в това задните гуми постоянно да се мъчат да изпреварят преднитеАз умирам от кеф кат видя опулените физиономий на останалите учасници в движението след като напрая някоя простотия на пътя
![]()
П.С. Зимните гуми са за аматьори![]()

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Дилян Пенчев написа:КОлата със задно предаване е за по-отворени от към каране шофьори!
Кола със задно предаване, шпер и повечко мощност си е за опитни шофьори със сърце тупкащо за каране![]()
Кола с предно е просто за шофьори![]()
Ей...все едно с един мозък мислиме...Не знам дали съм опитен шофьор ама сърцето ми тупка за каране като гладен циганин тъпан на сватба

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Подкрепям напълно Дилян!!!
Наистина фъна е нуписуем, когато караш кола с шпер през зимата!Имаш пълен контрол, играеш си с колата, хората не знаят за какво става дума!
Аааа отивам да карам!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лудница!

Наистина фъна е нуписуем, когато караш кола с шпер през зимата!Имаш пълен контрол, играеш си с колата, хората не знаят за какво става дума!
Аааа отивам да карам!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лудница!

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И след всички тези спорове да си направим извод трябва ни шпер
ай дано един ден си сложа 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Сашо аз вчера тръгнах към 6 часа от София към Шумен!
Бях се заблудил че е около 300 км и малко отгоре и викам нема ядове ще карам леко и трябва да стигна до 11 часа!
Да ама кат станах сутринта - якото сняг! Викам си няма ядове, ний сме железни!
Газ, ама по магистралата СНЯГ
сигурно 5-10 см сняг по настилката и никой ни чисти, ни опесъчава
Не може да се кара с повече от 100 км/ч щото колата сама си ходи на къде си иска при толкова и мек сняг.... Аз карах със 110 км/ч
После си викам ооо то сега като напредне малко часът ще наизлизат тея гадове да чистят...НЪЦКИ! Карал съм до В.Търново със макс 80 при положение че не можеше да се кара с повече от 60
Яко сняг, коли се пъплят, не мое да се изпреварва щото долу е хипер хлъзгаво и не можеш да си излезнеш от платното...е аз зипреварвах и излизах от платното но с много внимателната газ
След това към Шумен ми се видя цяло приключение пътя! Имаше наскачали коли преобърнати с краката нагоре в канафките - хипер лед, на едно место си сложих само леко крака на спирачката и това в комбинация със странично духащия силен вятър ме пусна на дрифт който в продължение на 20 метра се опитвах да спра с неистови усилия... пред мен един така щеше да се издрифти със една зафира в дърветата край пътя че започна да кара по-бавно
от там със хиляда и 700 мъки се добрах до Шумен при положение че на места съм карал десетки километри със 30-40 км/ч
Закъснях, стигнах в 11:30 и се оказа че километрите били 370 (до с.Царев Брод).
Всичко хубаво ама на връщане мислех че ще е по-добре! Да ама НЕ!
Някъф тир се беше катурнал преди Шереметя и минавах през Козаревец, Горна Оряховица и гледам цялото движение от там минава...ама те карат от Горна към Лясковец и после слизат преди шереметя и там към Търново...е да ама аз викам що трябва да се връщам назад кат мога да мина през Арбанаси и да слезна на Търново и да ги изпреваря
А през цялото време човече филма беше уникален! Като във "The Day after tomorrow"! Карам нищо се не вижда, вали супер силен сняг, път няма - всичко е едно! Дългите ми фарове бяха хванали коричка отгоре и като ги светнех всеедно не съм ги запалил... е да ама не мое да се спира щото а спрях а ме минаха 3 тира и 14 хиляди коли дето съм минал със 777 хиляди 864 зора
И ти казвам след Търново беше някъф АД!
Колони - караме с 30 км/ч а ми остават още 200+ километра до нас и при призля! от там кат ми падна пердето - газ газ и само с много газ и как мога да ги изпреварвам - напред, настрани, наляво, надясно! А отсреща коли няма! и аз карам юнашката!
Набарахме се с един с една нова фиеста и едно Субаро Форестър и газ със 90-100 а колите с 40! Ама юнашката, изпреварван настрани, спирам настрани!
По едно време човека с фиестата му омръзна да води - явно се измори и почна да пъпли и той за да го изпревариме! Е да ама аз немам никви фарове и не мога да карам първа кола...мина тоя със субаруто, ама нещо не моеше да кара и по едно време ми писна и като подадох натоварване и газ там около ловеч ги знам горе долу завойте и само гледам отстрани пътя на къде ме води че напред нищо се невиди
Колегата дето беше с мене млъкна и след около 15 минути каране (свиреше яко Хаус и се бех филмирал) ме попита как знам на къде да карам
А аз му отговорих че просто не знам, карам по интуиция
Човека млъкна...(47 набор е
)
И карах така и по едно време зад мене идва кола...
не ми се беше случвало да ме настигне кола през целия път
Гледам - а то не кола...то Ауди
И то не какво да е ми Кю седъм
Е простака беше с джип, изпреварваше супер опасно без видимост и беше щар по щар...е да ма ми беше добре дошъл - фаровете му светеха много добре
Гаааз след него и така до малко преди Ябланица където вече беше...СУХО
Така се зарадвах че щях да го изпреваря тоя с жипа
Е не можах...оказа се с 4.2 моторче
Както и да е карахме си ние така със 160-180 докат не стигнахме магистралата
Той спря да зарежда тунджа на Лукойла, но аз се бях фулирал до горе щото в тая зима нищо се не знае...е реших че е крайно време да си изчистя фаровете и спрях на ОМВ където и той дойде...не знайно защо и спря без да сипва нафта и пак тръгна...аз не закъснях и тръгнах по него...ама той караше бавно и аз си продължих по пътя
Интересното беше че въпреки че супер много си познавам колата на моменти се чуствах ужасно зле защото нямаше как да се проборим заедно със силата на природата
Изморих се супер много и като се прибрах ми се повръщаше от толкова премеждия и постоянно на тръни... за това си измих колицата, и отидох на един лек оффроуд до 1ч през нощта за да си почина
След което колелото пак се завърта и пак съм на работа и пак съм спал 5 часа и съм умрял и цял ден ходя и пуфтя кат развален влак но седна ли зад волана се чуствам пак ужасно добре
Сега си покарах малко колата и ще я покарам още малко след малко да и се порадвам че след утре има вероятност да бъде блъсната
Бях се заблудил че е около 300 км и малко отгоре и викам нема ядове ще карам леко и трябва да стигна до 11 часа!
Да ама кат станах сутринта - якото сняг! Викам си няма ядове, ний сме железни!
Газ, ама по магистралата СНЯГ

После си викам ооо то сега като напредне малко часът ще наизлизат тея гадове да чистят...НЪЦКИ! Карал съм до В.Търново със макс 80 при положение че не можеше да се кара с повече от 60

След това към Шумен ми се видя цяло приключение пътя! Имаше наскачали коли преобърнати с краката нагоре в канафките - хипер лед, на едно место си сложих само леко крака на спирачката и това в комбинация със странично духащия силен вятър ме пусна на дрифт който в продължение на 20 метра се опитвах да спра с неистови усилия... пред мен един така щеше да се издрифти със една зафира в дърветата край пътя че започна да кара по-бавно

от там със хиляда и 700 мъки се добрах до Шумен при положение че на места съм карал десетки километри със 30-40 км/ч
Закъснях, стигнах в 11:30 и се оказа че километрите били 370 (до с.Царев Брод).
Всичко хубаво ама на връщане мислех че ще е по-добре! Да ама НЕ!
Някъф тир се беше катурнал преди Шереметя и минавах през Козаревец, Горна Оряховица и гледам цялото движение от там минава...ама те карат от Горна към Лясковец и после слизат преди шереметя и там към Търново...е да ама аз викам що трябва да се връщам назад кат мога да мина през Арбанаси и да слезна на Търново и да ги изпреваря

И ти казвам след Търново беше някъф АД!
Колони - караме с 30 км/ч а ми остават още 200+ километра до нас и при призля! от там кат ми падна пердето - газ газ и само с много газ и как мога да ги изпреварвам - напред, настрани, наляво, надясно! А отсреща коли няма! и аз карам юнашката!
Набарахме се с един с една нова фиеста и едно Субаро Форестър и газ със 90-100 а колите с 40! Ама юнашката, изпреварван настрани, спирам настрани!
По едно време човека с фиестата му омръзна да води - явно се измори и почна да пъпли и той за да го изпревариме! Е да ама аз немам никви фарове и не мога да карам първа кола...мина тоя със субаруто, ама нещо не моеше да кара и по едно време ми писна и като подадох натоварване и газ там около ловеч ги знам горе долу завойте и само гледам отстрани пътя на къде ме води че напред нищо се невиди

Колегата дето беше с мене млъкна и след около 15 минути каране (свиреше яко Хаус и се бех филмирал) ме попита как знам на къде да карам

И карах така и по едно време зад мене идва кола...

Гледам - а то не кола...то Ауди

Е простака беше с джип, изпреварваше супер опасно без видимост и беше щар по щар...е да ма ми беше добре дошъл - фаровете му светеха много добре

Така се зарадвах че щях да го изпреваря тоя с жипа

Както и да е карахме си ние така със 160-180 докат не стигнахме магистралата

Интересното беше че въпреки че супер много си познавам колата на моменти се чуствах ужасно зле защото нямаше как да се проборим заедно със силата на природата

Сега си покарах малко колата и ще я покарам още малко след малко да и се порадвам че след утре има вероятност да бъде блъсната

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Братчед...колкото и да е било на тръни за мен всякакви такива приключения са ми много приятни...така се каляваме,усъвършенстваме уменията си и трупаме матрял за внуците и децата...По БГ е страшна зима...аз нямам кола
...А хората дерат по Беклемето тая вечер
...Ужасен ужас...Айде пък след седмица 2 и аз ще пързалям здраво...А пък като мога и джип ще си купа...та да знам че има с кво дам минавам там дет другите не могат и да има кой да ме вади от преспите с Е30ката 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз вече не издържам без кола, искам си я
целия ми квартал се е утепал за тояги
П.С: Диляне, мини да разринеш големия паркинг до ритуалната

П.С: Диляне, мини да разринеш големия паркинг до ритуалната

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Дилян Пенчев написа: Кола с предно е просто за шофьори![]()
аве незнам ама аз един път взех кола с предно зимата и щех да се убия ...
със задното не съм имал никви проблеми ...
мойте наблюдения са, че научиш ли се на кола с предно после трудно се свиква на истинската работа ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3