Въпрос за Ipod connection retrofit kit for е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за Ipod connection retrofit kit for е46
Искам да ви попитам колеги дали някой си е слагал такава джаджа и съответно имам няколко въпроса за това:
1. Може ли Ipod-a да се управлява от бутоните на оригиналното радио
2. Изписват ли се песните на дисплея на радиото
3. Откъде сте се снабдили с това - от Камор или от ниакъде другаде, защото в Камор удоволствието струва 404,88лв. само за ipod retrofit kit-a, a отделно трябва да си закупиш и Ipod-a.
4. Аз съм с модел радио BMW Business с касетка и 6-диска чейнджър отзад и колата е 99г., а тези китове, които продават в Камор са за коли след 03.2001. по данни които четох от интернет
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=95
Дали има разлика в радиата и дали този кит ще проработи при мен?
5. Дайте мнение дали си струват усилията да се слага нещо такова или не е по-добре да си сложиш обикновена мп3 с USB, макар да не ми се иска да се разделя с това радио, щото обичам оригиналните неща и интериора си седи завършен, а не изглежда като "тунинг пред блока"
1. Може ли Ipod-a да се управлява от бутоните на оригиналното радио
2. Изписват ли се песните на дисплея на радиото
3. Откъде сте се снабдили с това - от Камор или от ниакъде другаде, защото в Камор удоволствието струва 404,88лв. само за ipod retrofit kit-a, a отделно трябва да си закупиш и Ipod-a.
4. Аз съм с модел радио BMW Business с касетка и 6-диска чейнджър отзад и колата е 99г., а тези китове, които продават в Камор са за коли след 03.2001. по данни които четох от интернет
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=95
Дали има разлика в радиата и дали този кит ще проработи при мен?
5. Дайте мнение дали си струват усилията да се слага нещо такова или не е по-добре да си сложиш обикновена мп3 с USB, макар да не ми се иска да се разделя с това радио, щото обичам оригиналните неща и интериора си седи завършен, а не изглежда като "тунинг пред блока"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
slitter написа:Благодаря, този вариант с DICE е това, което най ме урежда, радвам се, че ще се изписват песните и че ще върви. Имам само един въпрос - само по интернет ли може да се поръча това или вече все пак някои се е излъгал да го продава и тук? Ако някой има едно налично - да свирка, купувам веднага!!!
ОФФ ТОПИК
дай първо да ти продадеме един айпод пък после му мисли

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
VesoPesaW123 написа:slitter написа:Благодаря, този вариант с DICE е това, което най ме урежда, радвам се, че ще се изписват песните и че ще върви. Имам само един въпрос - само по интернет ли може да се поръча това или вече все пак някои се е излъгал да го продава и тук? Ако някой има едно налично - да свирка, купувам веднага!!!
ОФФ ТОПИК
дай първо да ти продадеме един айпод пък после му мисли
я на мене ми продай само един диспей

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
5 мнения
• Страница 1 от 1