Антирадари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

320D
Аватар

Антирадари

Мнение от Hashishev » 14 Дек 2007, 21:18

Чух нещо, че след нова година щяли да пишат актове за Антирадарите. Някой има ли повече информация дали става дума за ВСИЧКИ антирадари или само за тези които заглушават радарите на полицията???
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Дек 2007, 21:20

ми те антирадарите винаги са си били забранени :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Дек 2007, 21:26

Но Радар-детекторите, май не са :mhihi:

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 14 Дек 2007, 21:27

Да, но сега щели да пишат актове и по 10 точки да взимат ако имаш радар в колата... идеята е дали става въпрос за нормалните радари или само за заглушаващите

П.П. Намерих си отговора мерси много :)

Разрешени от Закона за движение по пътищата са само така наречените пасивни радарни детектори, които само засичат сигнал и използването им не се санкционира, защото не затруднява работата на пътните полицаи.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Дек 2007, 21:36

Именно. От КАТ не препоръчват употребата на радардетектори, но не я забраняват, за разлика от употребата на антирадари. Глоба за радардетектор не могат да ви наложат. Като ви спрат пояснете какво е устройството. На мен наскоро ми се случи да се заяждат заради въпросната джаджа, но до актове и глоби не се стигна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Дек 2007, 21:38

еми Тъпите Полицай винаги ще ти напишат, че е антирадар нарочно, на мене искаха един път и сега си нося гаранционната карта където пише "Радар детектор" и така. А ако ти пишат нарочно май във възражения си пишеш сериният номер и така май.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 14 Дек 2007, 22:32

http://news.ibox.bg/news/id_13968273 ... Гнусльото Петков :evil: Много нагло се движи той по пътищата а забранява антирадарите - вземи забрани на мишоците си да се крият като косъри зад ъгъла и да махат като циганче за баничка в последния момент :evil: . Карам с близо 200 по магистралата и копелето с 2те аудита ми святка отзад :evil: Ами покара си зад мен до края на магистралата :roll:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 14 Дек 2007, 22:39

Hashishev написа: ...

do I know u boy?:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Дек 2007, 23:16

sonny написа:Но Радар-детекторите, май не са :mhihi:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 14 Дек 2007, 23:51

нали се сещате кога тъпите куки ще разберат кво е- анти радар или радар детектор.ама по-добре да не се набиват на очи.Аз моя съм го монтирал на чудно местенце - вдясно до огледалото за задно виждане и бая трудно се забелязва, а кабела върви в рамката на стъклото :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 15 Дек 2007, 0:18

Много евтинко, само 50 лева :mhihi: Това си е направо подстрекателство, да си купуваме анти-радари ;) При положение, че с +40 км/ч олекваш със 150 лева, бая точки и 2 (или 3) месеца без книжка, си е направо без пари за антирадат да ти пишат акт за 50 кинта и 10 точки :idea:
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 15 Дек 2007, 10:45

Engi написа:
Hashishev написа: ...

do I know u boy?:)

you know me my friend :)

matros написа:нали се сещате кога тъпите куки ще разберат кво е- анти радар или радар детектор.ама по-добре да не се набиват на очи.Аз моя съм го монтирал на чудно местенце - вдясно до огледалото за задно виждане и бая трудно се забелязва, а кабела върви в рамката на стъклото :mhihi:

И моя на същото място и досега не са ми казвали никога нищо, те май не го и виждат и без тва ме спират само през нощта... и къвто е черен.. ма аз за тва си носа книжката в колата, та нека се заядат... :smoke:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 15 Дек 2007, 11:01

аз точно както вас се питах ко да праа с тоя радар детектор :help:
писна ми и го разглобих,,, извадих му светлинния индикатор и диода за повера. Махнах плафонаи го набутах над него в кухото. Диода и светлинния индикатор ги плейснах в плафона (моят радардетектор не е с дисплей). Сега ще му сложа и един ключ някъде и това е. Да ме хванат за.... нека ми разглабят колата да го търсят ... :mhihi: :help:

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 15 Дек 2007, 11:38

В крайна сметка се разбра, че няма проблеми с радар детекторите, тъй че няма да се плашите, но е дорбе всички да си знаят, че ако тръгнат да се заяждат, радар детекторите СА ЗАКОННИ!!!
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Дек 2007, 12:43

тва явно е заблудата ни като обяснение какво е позволено и какво не. за много хора :радар-детектор,антирадар и радар са еднакви устройства. ясно е ,че не са и малките разлики позволяват или забраняват ползването им.
а понеже скоро ше ходя до гърция знаете ли там дали като тук само антирадарите са забранени или и за радар-детектор свалят номера и дращят глоби!??

Следваща

Назад към Извън Темата