Един въпрос за халогените....
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Един въпрос за халогените....
Имам един въпрос...
Колата ми има халогени..Светят си нормално...Всичко е ОК..Ама едно нещо ми е странно... Защо не мога да си пусна да ми светят само халогените а на фаровете да съм на габарити...Гледах на колегата рдвр-бургас неговата го може това упражнение а на мойта и светват халогените чак като включа на позиция къси ( най-горната )... Логично е да могат да светят халогените само... Иначе по ВИН не ми излизат FOGLIGHTS като екстра сложена на колата...Склонен съм да вярвам че след това са слагани халогени... Някой има ли мнение по въпроса...
Колата ми има халогени..Светят си нормално...Всичко е ОК..Ама едно нещо ми е странно... Защо не мога да си пусна да ми светят само халогените а на фаровете да съм на габарити...Гледах на колегата рдвр-бургас неговата го може това упражнение а на мойта и светват халогените чак като включа на позиция къси ( най-горната )... Логично е да могат да светят халогените само... Иначе по ВИН не ми излизат FOGLIGHTS като екстра сложена на колата...Склонен съм да вярвам че след това са слагани халогени... Някой има ли мнение по въпроса...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
И моята е така, мога на габарити да имам халогени, вероятно + ти го взима от след прекъсвача за късите.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Вероятно някой "майстор" пак е пипал
Мойте нямаше оригинално халогени, сложих си копче и реле
и си светят нормално, дори бе късите да светят
Виж дали имаш релето за халогените и дали
са ти свързани на техните си оригинални кабели

Мойте нямаше оригинално халогени, сложих си копче и реле
и си светят нормално, дори бе късите да светят

Виж дали имаш релето за халогените и дали
са ти свързани на техните си оригинални кабели
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
аз пък си мисля че би трябвало да светят (оригинално)само когато сте на къси/дълги...
не че не може да се направи да светят само на габарити
...но когато загасите мотора изгасят фаровете(ако не сте ги изкл.)а когато халогените са свързани към габаритите ,то те ще си остана включени
и както караме в момента на фарове и през деня някъде може и да не запалите(като забравите вкл. фаровете)

...но когато загасите мотора изгасят фаровете(ако не сте ги изкл.)а когато халогените са свързани към габаритите ,то те ще си остана включени

и както караме в момента на фарове и през деня някъде може и да не запалите(като забравите вкл. фаровете)
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Къде се намира това реле да го видя дали го има ... Щото много странна тая работа с тия халогени... А и сега може да се кара само на халогени през деня .... По-газарско е

6 мнения
• Страница 1 от 1