Въпрос за бас каса и усилвател за Е36 купе
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Въпрос за бас каса и усилвател за Е36 купе
Има една промоция вав Техномаркет усилвател и баскаса blaupunkt за 180лв. И се чудя дали ще свири добре вав колата. Мерси предварително!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ами за да свири хубаво няма да струва 180лв най малкото което е
Второто за да стане в купе задължително е да е самоделка направено специялно за колата ти щото каквото и да си купиш от готовите няма да свири добре в багажника на купето повярвай ми !!!!
Второто за да стане в купе задължително е да е самоделка направено специялно за колата ти щото каквото и да си купиш от готовите няма да свири добре в багажника на купето повярвай ми !!!!
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
баце, аз се преебах и си купих Blaupunkt.... та монтирах я вързах я и не изкара много време.... свиреше много слабо, като трагна да я усиля и почва да криви и така веднъж я усилих малко повечко и даде фира... почна да пръщи и да изкарва много гаден звук и дадох кутията на един пич който си сложи някъв суб вътре, ама не знам кво е станало... но те съветвам да не го взимаш, няма да чуеш звук вътре, а ако искаш да чуеш(и то с нечовешки изкривявания) ще я изгориш.... много са слаби и калпави.... сега съм с един 15" Hertz ES380 и ти казвам кърти....макар че съм със седан... ако искаш и ти се занимава да си правиш кутия взимай си Херц, а аз мога да ти дам размер за изчислена кутия...
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
7 мнения
• Страница 1 от 1