От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Пък ако познаваш и някой който има излишни за продаване ще е просто супер братле.bmwfena написа:виждал съм макари такиваGALAB_DAIWA написа:Жена ми ме нарича ГЪЛАБ а като я ядосам ИВАНЕ- А пък приятелите ми ми викат ДАЙВА тъй като съм запален риболовец и съм луд фен на японската марка ДАЙВА. Надявам се че бях достатачно изчерпателенWenzy написа:Идеално,сега вече като си намери помпа ще ми кажеш ли от къде е този
ник неим дето си го праснал и какво е искал да каж4е автора
Успех до другата седмица да се похвалиш как в с новата кола![]()
НАСЛУКА
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.
НАСЛУКА
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
GALAB_DAIWA написа:Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.
утре и други ден недеи метърси ,че съм на погребение на едни розови грухтящи

дано стане че тва е много гадно да си земеш кола и да неможеш да си я караш кат хорта, аз нямаше да мога да спа

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
GALAB_DAIWA написа:Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.
Ако колата ти тръгне защо ще ходиш в Димитровград.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Доста интересна мисъл изкара ,гълъбе.
Ако тръгне бутай плочката към купето и два дни я
разпилявай от каране
Ако тръгне бутай плочката към купето и два дни я
разпилявай от каране

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Тръгне не тръгне отивам в Димитровград, ама в неделя или понеделник че Стамбето 2дни ще е в траур
А държа да ида защото искам да съм сигурен че всичко по колата ще е супер- регулировки,дюзи,кулери, диагностики,чистене на грешки на компа абе всички простотии които ни карат да берем ядове. И единствения вариант всичко да е окей е да я прибара МАЙСТОР ама ИСТИНСКИ- и затова живот и здраве в неделя или понеделник тръгвам--------Стига да е ооцелал Стамбето в битката с грухтящите 

НАСЛУКА
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
GALAB_DAIWA написа:Тръгне не тръгне отивам в Димитровград, ама в неделя или понеделник че Стамбето 2дни ще е в траурА държа да ида защото искам да съм сигурен че всичко по колата ще е супер- регулировки,дюзи,кулери, диагностики,чистене на грешки на компа абе всички простотии които ни карат да берем ядове. И единствения вариант всичко да е окей е да я прибара МАЙСТОР ама ИСТИНСКИ- и затова живот и здраве в неделя или понеделник тръгвам--------Стига да е ооцелал Стамбето в битката с грухтящите
ам брат аз немога да направя кои знае кво за регулировки мога да ти регулирам плочката примерно ако е от нея ако е от помпата може да я сменим друго няма кво да се регулира
дюзи,кулери,диагностики няма как да ги направя
кулера може да се изчисти с пароструика и тва е
а ако проблема е само в тази плочка като се слаа трябва само да се регулира и тва е нее сложно и ти може да се справиш
ако успееш да я регулираш и да върви добре няма смисъл да се бара други неща ако са фред
пък ако не стане тогава ще я мъчим

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-

моЖе би първия тдс с механична ГНП
след 2 дена ша е готово всичко и ще се види как въри и как гори
иначе сега пали кат тукат

http://youtube.com/watch?v=2oYoQG7lFV4
http://youtube.com/watch?v=cK-21DSC0no

Последна промяна stambo_81dg на 03 Яну 2008, 18:14, променена общо 1 път
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Дай боже........... Май ще отварям магазин за ГНПта ПЛОЧКИ и ПОТЕНЦИОМЕТРИ за газта............Че вече имам В ИЗЛИШАК.
Стискайте паци момчета.

НАСЛУКА
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
С теб сме дано останеш доволен.Аз кви притеснения имах замалко не свалих главата да сменям сегменти заради един запекъл компресорен на 1ви цилиндър ...... Моята я излекувах,дано скоро да чуем,че и твоята е готова
Какви излишни части ти останаха ....

Какви излишни части ти останаха ....

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
поне с тая помпа забравяш за всички ел. проблеми, топло палене и тн.
ще видим и как ще върви ама като гледам как се пържи мисля че няма да е куца

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Aлелуя братя тази кола стана епична
Трябваше да снимате всичко каквото правите стъпка по стъпка. Дано тръгне и да си върви без проблеми и дълги години да не се налага никакви ремонти да й правиш.
УСПЕХ

УСПЕХ
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Нова година нов късмет,а дано всичко е наред вече ,че откога чакаме всички да я оправиш не е истина.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Хората са казали колкото по просто,толкова по надежно.ще върви да не се пита от неяstambo_81dg написа:поне с тая помпа забравяш за всички ел. проблеми, топло палене и тн.