Айде на СЪБОРАААА
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ЕЕЕ, много Ви благодаря на Морков&Момчето
Аз чакам да мине съботата (демек утре) и да видя какво е положението и мислех да пусна тема, че си търся превоз, в случай, че не стане, но сега вече е излишно
Благодаря Ви

Аз чакам да мине съботата (демек утре) и да видя какво е положението и мислех да пусна тема, че си търся превоз, в случай, че не стане, но сега вече е излишно

Благодаря Ви

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
СИИИИИИИИИИИИИИИЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
п.с.:
аз пък си мислех, че ще си някъде с мен назад, та да може да си викаме наздраве

п.с.:
Utah написа:... Пичове, ако някой няма нещо против - Войков и аз ще водиме колоната !!!
аз пък си мислех, че ще си някъде с мен назад, та да може да си викаме наздраве

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
pAbLo написа:Па ако дойда ша сида отзадзе да не грозя колоната
Не се и опитвай да ми вземаш мястото. На мен си ми харесва още от миналата година.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Имам специален въпрос, към водача на колоната! И към клуба, естествено.
На срещата с фирмата Енджи определено се загледа в оранжевата сигнална лампа за автомобили.
Въпросът ми е следния. Мога и имам горещото желание да осигуря една такава лампа на Пилотната кола? Личен подарък на Клуба. Одобрявате ли предложението ми?

На срещата с фирмата Енджи определено се загледа в оранжевата сигнална лампа за автомобили.

Въпросът ми е следния. Мога и имам горещото желание да осигуря една такава лампа на Пилотната кола? Личен подарък на Клуба. Одобрявате ли предложението ми?
Да караш Peugeot е страст!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Eva аз съм твърдо ЗА, даже си мислех да го предложа 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
Аз мисля, че за последния на колоната също да вземем (в случая купим или намерим за 4 дни) една такава лампа, за да се обозначим като колона.
- ati
-
Момчета и момичета - ние хубаво си говорим за водачи и колони, но дайте да уточним кога и откъде ще се водим. Останаха девет дни, хората ме питат кога тръгваме и аз им казвам - 9.30 на Лукойл, ама да не стане така, че само аз да съм си там в този час.
Дайте да го решим и да пуснем една важна тема - в колко се събираме на Лукойл, кога сме в Пловдив, къде сме в Пловдив, откъде ще минем за Стара Загора, в колко ще сме там, къде ще сме там.
то вярвно, че е готино да си разпределим местата за колоната, ама дайде да решим откъде да минава
Дайте да го решим и да пуснем една важна тема - в колко се събираме на Лукойл, кога сме в Пловдив, къде сме в Пловдив, откъде ще минем за Стара Загора, в колко ще сме там, къде ще сме там.
то вярвно, че е готино да си разпределим местата за колоната, ама дайде да решим откъде да минава

- ati
-
bawareca написа:Атчо , те шерифчетата мноо заети , ама ние поне старшинките поне да измислим нещо , че накрая .............знае ли се![]()
Аз също съм за 9.3011.00 пред Пловдив , ама тая година ако може Старозагорци да дойдат до Плд. ще е най-добре
Явно наистина са много заети, давай ние да предлагаме, пък те ще водят

Предлагам 09.30 да е тръгването, т.е. в 09.00 да сме на ЛУКОЙЛ след караулката, за да можем да лепим ако ще има нещо за лепене и да имаме половин час да се съберем и да тръгнем спокойно.
Къде ще се чакаме с Пловдив

Старозагорци какво решиха

Аз предлагам от Пловдив направо да ходим към Казанлък, ако са съгласни да дойдат Загорци.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
то като се замисля няма смисьл да идвате до тук ,щот маи няма да има кои да се присьедини кьм групата ви.
с тьга мога само да ви уведомя,че моята кола така и няма да може да бьде видяна на сьбора(под вьпрос е и моето присьствие при положение,че не си намеря авт.под наем дори)
алекс е още в бокса и не се знае дали ще успее по обед в четвьртак а другите не боравят в интернет пространството и няма да си организират нищо без нас.
да не споменавам че и доста все още са против бмв сьбор пак у дома и зюа 4те дни сьбор ще се завьртят за малко през единия или друг ден.
моят сьвет е от пловдив колоната да поеме кьм карлово и казанльк.
с тьга мога само да ви уведомя,че моята кола така и няма да може да бьде видяна на сьбора(под вьпрос е и моето присьствие при положение,че не си намеря авт.под наем дори)
алекс е още в бокса и не се знае дали ще успее по обед в четвьртак а другите не боравят в интернет пространството и няма да си организират нищо без нас.
да не споменавам че и доста все още са против бмв сьбор пак у дома и зюа 4те дни сьбор ще се завьртят за малко през единия или друг ден.
моят сьвет е от пловдив колоната да поеме кьм карлово и казанльк.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3