Екшън в ”Надежда”: Гонка на черно БВМ и стрелба
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Екшън в ”Надежда”: Гонка на черно БВМ и стрелба
Престрелка и гонитба между полицаи и наркодилъри се разигра днес по обед в столичния квартал "Надежда".
А ето и цялата информация и коментарите!
http://dnes.dir.bg/2007/12/13/news24431 ... #sepultura
Някои да си познава колата?!
А ето и цялата информация и коментарите!
http://dnes.dir.bg/2007/12/13/news24431 ... #sepultura
Някои да си познава колата?!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
и във владая и там стават разни шмехерии с наркотици
http://dnes.dir.bg/2007/08/18/news2009359.html
кво станА излезна обявиха ни за световен наркопроизводител
http://dnes.dir.bg/2007/09/18/news2116996.html
прайме си анфети кат баници
http://dnes.dir.bg/2007/08/10/news1983902.html
кво стаа тука питам аз
П.П. може да се бъзикаме ама положението е теежкоо

http://dnes.dir.bg/2007/08/18/news2009359.html
кво станА излезна обявиха ни за световен наркопроизводител

http://dnes.dir.bg/2007/09/18/news2116996.html
прайме си анфети кат баници

http://dnes.dir.bg/2007/08/10/news1983902.html
кво стаа тука питам аз

П.П. може да се бъзикаме ама положението е теежкоо

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Тея бъркат MDMA като сладолед бе , ама готвачи много кво искаш за тва цъкат по дискотеките с 10 - 20 точки за мицубиши , а може ли да се сравни с Японските рецепти а ? Кофтито е че вече секи квартален разцъква с Бима и пръска мании ,а после се чудим защо ме спират нон-стоп 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Ако не им трябва после колата бих зел стоповете
Наркотиците в страната са под път и над път сяко хлапе на 15 вече пуши масури и е опитала амфетамини и тем подобните.Казвам го защото съм на 18 години и виждам какво става покраи мен.

Наркотиците в страната са под път и над път сяко хлапе на 15 вече пуши масури и е опитала амфетамини и тем подобните.Казвам го защото съм на 18 години и виждам какво става покраи мен.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Дискотека без "багаж" няма в моя окръг от хора...
Лоша работа става всеки изминал месец,все повече и повече наркодилари има на кокаин из столицата
които си стоят спокойно в заведението и след това в тоалетните се раздават пликчета из рацете на всеки втори едва ли не...
Лоша работа става всеки изминал месец,все повече и повече наркодилари има на кокаин из столицата

Вие луди ли сте бе,къде видехте да се продава дрога.
Как може всеки втори да знае кой продава багаж а куките си драпат макарите и те не знаели,а оня тупан техния шеф се биеше по гърдите и викаше ,че организираните банди му се броели на пръстите на едната ръка.Ете тва всичко е КОРУПЦИЯ повечето от системата са на хранилка при айдуците и чат пат отчитат дейност с някой кокошкар.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
оня ден на светофара на тодор александров и опълченска докато си чаках една кака се беше подпряла посред бел ден на една ограда на тротоара и за секунди си нави некъв маркуч на ръката и се забоде с една спринцовка без въобще да се притеснява от хората и колите наоколо.... явно вече не се и крият като се бодат! щеха да ми паднат очите....

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
В близост е центъра по наркоманий...там се събират яко наркомани
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Nightmare написа: БВМ-то се удари в стълб ....
И аз го видях тва..ба*ти грамотността вкараха тея от "Днес"

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
всичко живо яко друса
да не е кока тя не е по джоба на всеки ама по достъпните амфети и хапове яко се консумират
и тва мноо яко се разпространява и ако знаят пове4ето от родителите кво правят децата им ще се хванат за главата
веднъж усетил тръпката да излезеш на дискотека упулен
няма спиране
да не е кока тя не е по джоба на всеки ама по достъпните амфети и хапове яко се консумират
и тва мноо яко се разпространява и ако знаят пове4ето от родителите кво правят децата им ще се хванат за главата

веднъж усетил тръпката да излезеш на дискотека упулен

няма спиране

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз докато карах купето ме спираха де що ме видятDirtySouth написа: Кофтито е че вече секи квартален разцъква с Бима и пръска мании ,а после се чудим защо ме спират нон-стоп

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
С такава прогнила държава какво очаквате?
Прост пример - не знам дали си спомняте разбиването на фабриката в Опицвет преди 10 години. Тогава, както се казват, ги хващат по бели гащи. Делото се точи кажи-речи толкова - 10 години, и ето Висшият касационен съд до какво гениално заключение стигна:
330 килограма наркотик с научна цел... според вас след 10-ина години България на какво ще прилича?
Прост пример - не знам дали си спомняте разбиването на фабриката в Опицвет преди 10 години. Тогава, както се казват, ги хващат по бели гащи. Делото се точи кажи-речи толкова - 10 години, и ето Висшият касационен съд до какво гениално заключение стигна:
ВКС изцяло оневини Младенов с мотива, че "не са налице доказателства, сочещи сигурно и недвусмислено, че произведеното наркотично вещество е било предназначено за продажба или друго отчуждаване...". Съдебният състав стига по-далеч, като прави извода, че произведените прекурсори не са били предназначени за търговия, а за научна цел.
Най-нелогични бяха мотивите на ВКС, с които наложи една година условно на Валери Величков. Според върховните магистрати той е произвел дрогата просто за да се докаже като добър химик, а не да печели от нея.
330 килограма наркотик с научна цел... според вас след 10-ина години България на какво ще прилича?
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2