кулер на 325тд
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
кулер на 325тд
Искам да сложа кулер на 325тд,но за да не се увеличи турбо дупката мога ли да повиша налягането на турбото от 0.9бара на 1.1 бара?
ПС.Ако може, как?
ПС.Ако може, как?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: кулер на 325тд
Ми не слагай голям кулер.joriev_83 написа:Искам да сложа кулер на 325тд,но за да не се увеличи турбо дупката мога ли да повиша налягането на турбото от 0.9бара на 1.1 бара?
ПС.Ако може, как?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
joriev_83 написа:Искам да сложа кулер на 325тд,но за да не се увеличи турбо дупката мога ли да повиша налягането на турбото от 0.9бара на 1.1 бара?
ПС.Ако може, как?
За целта се натяга блоу офф клапана,даже ако искаш пусни една стъпка на плочкатана на ГНП,сменяш въздушния филтър и търбото ти стриже от 1500 оборота.
Пък поиграеш ли си и с байпания клапан ставаш с вертикално излитане

Wenzy написа:joriev_83 написа:Искам да сложа кулер на 325тд,но за да не се увеличи турбо дупката мога ли да повиша налягането на турбото от 0.9бара на 1.1 бара?
ПС.Ако може, как?
За целта се натяга блоу офф клапана,даже ако искаш пусни една стъпка на плочкатана на ГНП,сменяш въздушния филтър и търбото ти стриже от 1500 оборота.
Пък поиграеш ли си и с байпания клапан ставаш с вертикално излитане
Аз нямам отделен блоу офф клапан , трябва да натегна бай пасния клапан добре ,но гайката да я завия ли или да я развия?
Re: re
slavianko написа:Ти пари за глава приготви ли си??? Че на финала ще ти трябва като се опраси![]()
За глава не съм приготвил,но все пак тдс нали е със същата глава.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Точно защото е същата и втора ръка под 1000лв трудно се намира. Ма ти си знаеш най добре. Аз съм патил с глави на ТДС-и и не бих си правил експериментиjoriev_83 написа:slavianko написа:Ти пари за глава приготви ли си??? Че на финала ще ти трябва като се опраси![]()
За глава не съм приготвил,но все пак тдс нали е със същата глава.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
12 мнения
• Страница 1 от 1