Малоумна тема в един друг форум

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Дек 2007, 0:13

bmwfena написа:мене пък ме кефи как ги е яд на БМВтата--ми много ясно --тоа автомобил винаги си е бил номер 1-ако не беше първенец щеше ли да събира толкова негативи--помислете не съм ли прав а :?: :?:

Ае и така е и не е така :D За нас тази марка може да е No.1, но реално не мисля, че има начин да се определи наистина коя ли е марката No.1 изобщо... според мен това е непосилно за когото и да било начинание да бъде извършено достатъчно обективно... главно поради факта, че да си No.1 в нещо може да значи много неща - най-много продажби, най-малко брак, най-малко повреди и т.н. и т.н. :)

Пък и обективно и реално спорещите в HWBG форума не плюят по марката и си признават, че ако имаха възможността биха си купили BMW (бел. ред. - под възможност не се разбира 5000лв за Е36).

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Дек 2007, 0:18

Да но имаше и хора който директно плюеха по марката..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 13 Дек 2007, 0:19

Нека си говорят, кво ви бърка вас. Те никога няма да усетят кефа, който ние изпитваме когато се качваме в колите си, били те на 5-10-15-20 години 8) От хейтъри аман, а БМВ привлича много хейтърите. То като чета и нашия форум тука ни налазиха всекиви голфаджии, хлопелджии и т.н. , камо ли по другите форуми ;)
Отделно, както и казаха и други колеги БМВтата станаха достъпни за повечко хора и много селтаци се наметкаха на такива .... Те вече за БМВ се предлагат повече "кристални" и лъскави нещица , отколкото за Голф 3ка ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Дек 2007, 0:22

Мечтата на всеки ултрас с Golf 3 е да мине на Е36.... няма две мнения по въпроса... а тия с Golf 3 са били и все още са бая...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 13 Дек 2007, 1:12

Как ме дразнят тия... Ако ще и на 1000 години да ми е BMW-то пак ще го карам! Аман от "професори". Тея хора не разбраха ли, че има червиви ябълки навсякъде и, че не могат да слагат всички под общ знаменател :!: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Дек 2007, 2:13

Te верно от дума не разбират, опитах се да им обесня, но те се изгавриха с девиза на компанията...колко мъка има по тоя свят боже, боже..

Едит: Вече смятам, че им е достатъчно... :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Дек 2007, 11:40

10x to massacre... Темата вече получи заслужена секира. Алармирах модераторите на раздела да я затворят.
Той сигурно не я е затворил заради моята молба човекът(и аз ги солих по едно време), тя си докара до затваряне.
Макар че честно казано съм спец по затварянето на теми и вече ми минаваше през акъла да видят тазманийски дявол в действие, пък на акаунта си така и не държа много.
И.. май някой от писалите маймуни май ги познавам

Та предлагам и тази тема да пътува към небитието. Квото било, било. Хардуер.бг - отново приятели.
:mhihi: Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 13 Дек 2007, 11:48

Направо си губите времето като ги коментирате тея неща, кой по квото иска да си плюе за съжаление винаги има и такива хора...

Живи и здрави ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 13 Дек 2007, 11:53

това с заключването на темата беше единствения правилен изход от нещата ... само недоумявам как са допуснали да стане 40 + :shock: страници преди това

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Дек 2007, 11:58

Ами той ми писа човека.
Просто са я търпяли и са се надявали да утихне и да не докара до затваряне.
Ядосан е и на "наши" и на "техни".

Предлагам просто да спрем да коментираме и да не си създаваме грозни впечатления, в края на краищата хардуер е форум с над 1 милион мнения и десетки хиляди потребители и има всякакви елементи без работа, нашата грешка е, че не сме алармирали по - рано и сме подходили твърде индивидуалистки към темите, с което просто сме станали част от "побоя".
Поздрави!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 13 Дек 2007, 12:10

Нека си гледаме нашия Форум...
Занапред се въздържайте от подобни теми!
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата