странни звуци след смяна на задни амортисиори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
странни звуци след смяна на задни амортисиори
Колеги,смених си задните амортисиори+прашниците,билщайн си взех,и тръгнах на другия ден за Пампорово. От начало,никакви ядове,но след 200-тина километра когато карам бавно нещо стърже,глухо,едно такова - гадно.Като че ли повече отляво.А преди ги нямаще тези звуци. Плюс това и като карам по неравности нещо пък скърца и като натискам колата отзад пак се чува това скърцане. А като отворя вратата на някой черен път в движение отвън се чува много гадно това скърцане,а и стърженето,но по-леко. И хората ме гледат здраво
,а БМВнцето ми е доста хубавичко и много гледано,направо се излагам 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
според мен е от някои поисъхнал тампон капни по малко масълце на всичките и виж дали ще се оправи
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- emiche
- младши ентусиаст
-
ок
Не бе,хора,амортисиорите са си истински! И как да изсъхнат в това време
Утре ако ми остане време ще ида при моите хора да ги погледнем все пак! А стърженето може ли да е от лагер,щото ми се струва че се е повишило нивото на шум отзад,но може и да се заблуждавам от зимните гуми(те са чисто нови,на 2 месеца).
P.S. Къде е ер-малък на бг фонетик???

P.S. Къде е ер-малък на бг фонетик???
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: странни звуци след смяна на задни амортисиори
Наи вероятно 6ок тампона,като се опира в пра6ника прави така.Наведи се от долу и накараи някои да клати колата от зад,вси4ко се вижда.Само трябва да не си на ръ4на .Ако е от това пробваи да го напръска6 с не6то мазно да види6 дали 6те спре.emiche написа:Колеги,смених си задните амортисиори+прашниците,билщайн си взех,и тръгнах на другия ден за Пампорово. От начало,никакви ядове,но след 200-тина километра когато карам бавно нещо стърже,глухо,едно такова - гадно.Като че ли повече отляво.А преди ги нямаще тези звуци. Плюс това и като карам по неравности нещо пък скърца и като натискам колата отзад пак се чува това скърцане. А като отворя вратата на някой черен път в движение отвън се чува много гадно това скърцане,а и стърженето,но по-леко. И хората ме гледат здраво,а БМВнцето ми е доста хубавичко и много гледано,направо се излагам
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Така ще си остане.... аз имам съшия проблем с чисто ново окачване смених сума тампони докато на края не свалих амортисьора и проблема се оказа от там, нито смазване нищо не помогна, но сега не му обръщам внимание и си карам така.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
скърцането е от горните тампони, моите бяха свършили, смених ги преди 8 месеца и спряха да скърцат. преди 1м сложих билщайн Б8 и след 100 км си скърцаше както преди.....алуминий/полиуретан е истината ама става като каруца и внимавай да не влезе амортисьора в купето 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
При комбинация нови амортесьори със стари тампони, голяма е вероятността вторите да заминат, особено ако новите амортесьори са с двойно действие.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- emiche
- младши ентусиаст
-
ок
За кои тампони говорите,и какви са тези бок-тампони,защото ако са тези горните на бомбетата,то те са сменени с оригинални БМВ от камор. Абе,с 2 думи кажете как да го лекувам това че ме нерви много
Re: ок
emiche написа:За кои тампони говорите,и какви са тези бок-тампони,защото ако са тези горните на бомбетата,то те са сменени с оригинални БМВ от камор. Абе,с 2 думи кажете как да го лекувам това че ме нерви много
Аз в момента го лекувам с по-силна музика

12 мнения
• Страница 1 от 1