ABS звук
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ABS звук
Хайде и аз да задам глупав въпрос,Вие чувате ли си ABS когато заработи,че моя го чувам някак си много кофти звук вади и педала рита.Но самия звук много ме дразни това нормално ли е да се чува чак толкова

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Абе има едно гадно бръмчене, ама то е да те накара да се замислиш следващия път как да натискаш спирачката 

Колеги хайде малко по сериозно
Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи.
Отдавна не бях е карал може би и преди е било така но от няколко дена я карам и ми се струва че не спира както трябва на мокра настилка и на леко мръсен с кал път искам да кажа че му трябва повече разстояние Карах 320 тицата и там сякаш по бързо спираше на мокра настилка(може и да бъркам) и ABS бучеше ама не толкова.
Някакви идеи

Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи.

Отдавна не бях е карал може би и преди е било така но от няколко дена я карам и ми се струва че не спира както трябва на мокра настилка и на леко мръсен с кал път искам да кажа че му трябва повече разстояние Карах 320 тицата и там сякаш по бързо спираше на мокра настилка(може и да бъркам) и ABS бучеше ама не толкова.
Някакви идеи

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
redkit написа:Колеги хайде малко по сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи.![]()
Някакви идеи![]()
![]()
![]()
Смотани гуми ?
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
е ти къде сравняваш спирачната система на 318-ка и 320-ка. Коренно различни са, много ясно че 320-ката ще спира по-добре 

the project is ready....

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
redkit написа:Колега гумите са нови и то зимни,но въпроса е дали е нормално да бучи толкова много ABS когато сработи
да - чува се отчетливо!
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
на мене така ми бу4е6е,но като несам натиснал спира4ките при ниска скорост,оказа се дат4ик на задно колело.Съ6то при нормално спиране изведна6 се вклу4ва6е.redkit написа:Колеги хайде малко по сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи с ABS нямам проблеми работи си но издава много кофти шум(бучене ) и като не е пусната музиката ми бърка в мозъка да ли е нормално толкова да бучи като сработи.![]()
Някакви идеи![]()
![]()
![]()
Колеги радвайте се че се появява такова бучене и ритане на педала. Се пак това е начина на работа на АБС, пречи ви да заковете гумите. Абсолютно нормално е. Впрочем баща ми има голф 3 ГТИ и на него по същия начин става. Има теми тука в които е описано как работи АБС системата. Прочетете и разберете що ръмжи. 

Колега и ти се изказа. Всичко е до изправност на спирачната система нема значение 320 или 318, въпроса е дали всичко е ок. Дискове феродо, АБСа дали работи добре. Нещата са комплексни. За втора ръка автомобили е трудно да се каже кой спира по добре.Dido_stz написа:е ти къде сравняваш спирачната система на 318-ка и 320-ка. Коренно различни са, много ясно че 320-ката ще спира по-добре

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
При мене също се получава такова бучене но е много слабо.
Един приятел кара Рено 19 при него шумът от АБС е доста по силен. Не занам при тебе колко силен е , най добре сравни с на някой познат БМВ то. 

свн
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2